F Comic-Con 2017: Νέα για Spawn, Wonder Woman 2 και Green Lantern Corps και ...ο Doctor Doom σε δική του ταινία! - FilmBoy Comic-Con 2017: Νέα για Spawn, Wonder Woman 2 και Green Lantern Corps και ...ο Doctor Doom σε δική του ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2017: Νέα για Spawn, Wonder Woman 2 και Green Lantern Corps και ...ο Doctor Doom σε δική του ταινία!


    Συνεχίζουμε την ανταπόκρισή μας με μερικά ακόμα ενδιαφέροντα κινηματογραφικά νέα…

    Για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά! 
    Οι Fantastic Four, έστω και μέσω αντιπροσώπου επιστρέφουν, με τον δημιουργό των Fargo και Legion,  Noah Hawley να έχει στα σκαριά μια κινηματογραφική ταινία με κεντρικό ήρωα τον Doctor Doom! 

    Μένει να δούμε αν πρόκειται για μια origins ταινία που θα σπάσει τη γνωστή ιστορία αφήνοντας έξω τους F4, ή θα μας πει πάλι τα ίδια απλά από τη πλευρά του villain.


    Τέλος οι φήμες, ο Spawn επιστρέφει! 
    Ο πολυαγαπημένος σκοτεινός αντι-ήρωας της Image Comics, είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά τη πρώτη, μοναδική αλλά και καταστροφική του κινηματογραφική παρουσία, επιστρέφει με την Blumhouse Productions να συμφωνεί με τον δημιουργό Todd McFarlane, δίνοντάς του τα ηνία της ταινίας, στην οποία θα κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.





    Σε ένα σύντομο video reel που προβλήθηκε στο πάνελ της Warner Bros επισημοποιήθηκε το Wonder Woman 2 και το Green Lantern Corps, ενώ αποκαλύφτηκε και ο νέος τίτλος της ταινίας The Flash, ο οποίος θα είναι Flashpoint, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ταινία θα ακολουθήσει την storyline του ομότιτλου comic του Geoff Johns.

    Αλέξης Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2017: Νέα για Spawn, Wonder Woman 2 και Green Lantern Corps και ...ο Doctor Doom σε δική του ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top