F Automata trailer: Άνθρωποι και ρομπότ σε μια νέα νουάρ sci-fi σειρά μυστηρίου - FilmBoy Automata trailer: Άνθρωποι και ρομπότ σε μια νέα νουάρ sci-fi σειρά μυστηρίου - FilmBoy
  • Latest News

    Automata trailer: Άνθρωποι και ρομπότ σε μια νέα νουάρ sci-fi σειρά μυστηρίου


    Είναι μία από τις διασημότερες σειρές webcomic του Penny Arcade, με τους χιλιάδες οπαδούς της να ζητούν εδώ και χρόνια τη μεταφορά της στη μεγάλη ή έστω στη μικρή οθόνη.
    Μπορεί αυτό να μην κατέστη δυνατό με το συμβατικό τρόπο, όμως με τη βοήθεια του Kickstarter, το Automata είναι έτοιμο να μεταπηδήσει στις οθόνες μας.

    Η ιστορία του Automata μας μεταφέρει σε μια εναλλακτική Αμερική της δεκαετίας του ’30, όπου αυτό που απαγορεύεται δεν είναι το αλκοόλ αλλά η παραγωγή ρομπότ-βοηθών, γνωστών και ως Automata, με τα λίγα εναπομείναντα μοντέλα να αντιμετωπίζονται ως κατώτερης κλάσης.

    Ένα από αυτά είναι και ο Carl Swangee, ένα ρομπότ ντετέκτιβ που μαζί με τον συνεργάτη του, τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Sam Regal έχουν αναλάβει να παρακολουθούν την σύζυγο ενός πλούσιου επιχειρηματία, με την υπόθεση να τους μπλέκει σε μια ιστορία φόνων, ψεμάτων και σεξ.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Van Alan, ένας βιντεοκλιπάς σκηνοθέτης που εργάζεται από το 2010 για το Penny Arcade, ενώ πρωταγωνιστούν οι Basil Harris, Doug Jones και Jen Taylor.
    To Automata θα αποτελείται αρχικά από πέντε 20λεπτα επεισόδια, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα online προσεχώς.
    Δείτε το πολλά υποσχόμενο πρώτο trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Automata trailer: Άνθρωποι και ρομπότ σε μια νέα νουάρ sci-fi σειρά μυστηρίου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top