F ΜΑΡΛΕΥ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ - MARLEY AND ME - FilmBoy ΜΑΡΛΕΥ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ - MARLEY AND ME - FilmBoy
  • Latest News

    ΜΑΡΛΕΥ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ - MARLEY AND ME



    **********   7/10
    Σήμερα ανοίγει στις ελληνικές αίθουσες το Μαρλευ, Ένας Μεγάλος Μπελάς. Κι αν η προηγούμενη ταινία απευθύνεται σε εφήβους (18-22), κρίνοντας από τα φόρουμ σε έγκυρα site (/film), εδώ μάλλον θα πρέπει να πάρετε μαζί σας τα παιδιά η τα ανίψια σας, φτάνει να είναι μεταξύ 6-12!

    Αυτό δε σημαίνει να μην πάτε. Πάγια θέση μου είναι ότι αν μια ταινία σε κάνει να κλάψεις η να φοβηθείς η να γελάσεις η να συγκινηθείς, αξίζει να τη δεις. Άλλα καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι.

    Σκηνοθέτης ο David Frankel (Ο Διάβολος φορούσε Πραντα) και παίζουν η Jennifer Aniston κι ο Owen Wilson σε ένα μάλλον αταίριαστο ζευγάρι. Πρόκειται για τη μεταφορά του βιβλίου του Αμερικανού John Grogan και αφηγείται τη ζωή ενός ζευγαριού που μετακομίζει στο Μαϊάμι και πείθεται να πάρει ένα σκύλο. Το λάθος Λαμπραντορ όμως (που στη πραγματικότητα είναι 22! διαφορετικά), το οποίο τρώει ο,τι μπορεί να δαγκώσει και κάνει ο,τι καταστροφή μπορείτε να φανταστείτε.

    Στην Αμερική προβλήθηκε τα Χριστούγεννα και πήγε πολύ καλά, πιθανότατα γιατί όλοι σχεδόν οι Αμερικανοί έχουν σκύλο.

    Οι δυο πρωταγωνιστές για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας στη Γερμανία αναγκάστηκαν να φάνε σκυλοτροφες (!!) σε ένα σόου, με την Ανιστον να λέει
    ‘ Οι Γερμανοί σκύλοι θα με λατρεύουν τώρα!’

    Ευχάριστη , αστεία, τρυφερή, συγκινητική ειδικά στο τέλος. Αν έχετε δει το Slumdog Millionaire που επίσης βγαίνει σήμερα, και μόνο τότε, δείτε την.
    Εκτός αν είστε γάτα.


    Η τοσο υψηλη βαθμολογια μπηκε για καθαρα προσωπικους λογους. Οσοι εχετε κατοικιδιο θα με καταλαβετε...
    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΜΑΡΛΕΥ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ - MARLEY AND ME Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top