F The Only Living Boy in New York trailer: Η Kate Beckinsale έχει και αυτή σχέση με μικρότερο! - FilmBoy The Only Living Boy in New York trailer: Η Kate Beckinsale έχει και αυτή σχέση με μικρότερο! - FilmBoy
  • Latest News

    The Only Living Boy in New York trailer: Η Kate Beckinsale έχει και αυτή σχέση με μικρότερο!


    Η στροφή των MILF γυναικών του Hollywood σε νεότερα αγόρια είναι πλέον γεγονός. 
    Τη χάσαμε την ευκαιρία μας, εμείς οι 40ρηδες.
    Μετά τη Reese Whitherspoon στο Home Again στο trailer που είδαμε χθες, η Kate Beckinsale συνάπτει (πςςς!) σχέση με τον γιο του εραστή της στο The Only Living Boy in New York.
    Δε περιγράφω άλλο.

    Οι άνδρες σινεφίλ λογικά θα αδιαφορήσουν για τα υπόλοιπα.
    Εγώ, σταμάτησα να ‘διαβάζω’ από τη στιγμή που διάβασα 'Kate Beckinsale', η απόλυτη γυναίκα …τελεία.

    Μετά το πέρασμά του από τις The Amazing Spider-Man ταινίες, ο σκηνοθέτης Marc Webb επέστρεψε στις χαμηλότερης κλίμακας ρομαντικές ταινίες.
    Άλλωστε, ποιος ξεχνάει το εξαιρετικό (500) Days of Summer;

    Ο Thomas Webb (Callum Turner), γιος ενός εκδότη και μιας καλλιτέχνιδας (Pierce Brosnan και Cynthia Nixon), έχει μόλις αποφοιτήσει από το κολέγιο και προσπαθεί να βρει τη θέση του στον κόσμο. 
    Μεταβαίνοντας από το διαμέρισμα του Upper West Side των γονιών του στην Lower East Side της Νέας Υόρκης, γίνεται φίλος με τον γείτονα του, W.F. (Jeff Bridges), έναν ταλαντούχο μα και αλκοολικό συγγραφέα που διανέμει την κοσμική του σοφία ανάμεσα σε σφηνάκια ουίσκι.

    Ο κόσμος του Thomas αρχίζει να αλλάζει όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του έχει μια σχέση με μια σαγηνευτική (εξωγήινα γοητευτική θα έλεγα εγώ) νεαρή γυναίκα (Kate Beckinsale). 

    Αποφασισμένος να διαλύσει τη σχέση, ο Thomas καταλήγει …να κοιμηθεί με την ερωμένη του πατέρα του (τομπούστη!), ξεκινώντας μια αλυσίδα γεγονότων που θα αλλάξει ό, τι πιστεύει και ό,τι γνωρίζει για τον εαυτό του και την οικογένειά του.

    Ο Webb είχε υπογράψει για να σκηνοθετήσει αυτό το φιλμ, πέντε χρόνια πριν, αλλά το project άλλαξε χέρια και πρωταγωνιστή. 
    Ο Seth Gordon του Baywatch θα το σκηνοθετούσε, με τον Logan Lerman στο πρώτο ρόλο, και αργότερα με τον Miles Teller
    Τελικά, ο Callum Turner κατέληξε στο ρόλο του Thomas και ο Webb ξαναπήρε τη σκηνοθεσία.

    Το The Only Living Boy in New York βγαίνει στις ΗΠΑ στις 11 Αυγούστου.
    Το trailer που κυκλοφόρησε είναι κάπως μεγάλο, αποκαλύπτει πολλά, αλλά εμείς στο FilmBoy δε χορταίνουμε να βλέπουμε τη Καιτούλα, οπότε…

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Only Living Boy in New York trailer: Η Kate Beckinsale έχει και αυτή σχέση με μικρότερο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top