F Shot Caller trailer: Της φυλακής τα σίδερα είναι για ...οικογενειάρχες! - FilmBoy Shot Caller trailer: Της φυλακής τα σίδερα είναι για ...οικογενειάρχες! - FilmBoy
  • Latest News

    Shot Caller trailer: Της φυλακής τα σίδερα είναι για ...οικογενειάρχες!


    Την απόδειξη ότι η φυλακή γεννά εγκληματίες, θα την βρείτε ολοκάθαρη στο νέο crime θρίλερ που έχει τίτλο Shot Caller και που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Ric Roman Waugh του Snitch.

    Άλλη μια ταινία που προσπαθεί να αναδείξει τον Jamie Lannister του Game of Throne, τον Δανό Nikolaj Coster-Waldau, έπειτα από το καταπληκτικό Headhunters.

    Η ταινία λέει την ιστορία ενός φιλήσυχου οικογενειάρχη που μπαίνει στη φυλακή μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που προκάλεσε.
    Εκεί γίνεται μέλος μιας από τις συμμορίες των φυλακών για να επιβιώσει, αλλά μόλις αποφυλακίζεται αναγκάζεται να ηγηθεί μιας βίαιης συμμορίας στους δρόμους της Νότιας Καλιφόρνιας.

    Στο cast συμπεριλαμβάνονται και ο Jon Bernthal, η Lake Bell, ο Emory Cohen, ο Benjamin Bratt και άλλοι. 
    Το Shot Caller είναι ένα βίαιο δραματικό θρίλερ που προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Λος Άντζελες και ακόμη δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.
    Σας ενδιαφέρει;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shot Caller trailer: Της φυλακής τα σίδερα είναι για ...οικογενειάρχες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top