F Wonder Woman trailer: Τελευταία ματιά πριν τη κυκλοφορία της Αμαζόνας - FilmBoy Wonder Woman trailer: Τελευταία ματιά πριν τη κυκλοφορία της Αμαζόνας - FilmBoy
  • Latest News

    Wonder Woman trailer: Τελευταία ματιά πριν τη κυκλοφορία της Αμαζόνας


    Ήρθε η ώρα για την πολεμίστρια να εγερθεί, να κάνει το βήμα προς τον κόσμο των ανθρώπων και να γίνει η απόλυτη ηρωίδα και η προσωποποίηση της γυναικείας δύναμης! 
    Ήρθε η ώρα η Diana από τη Themyscira να γίνει η Wonder Woman!

    Μετά από αρκετή αναμονή, το τελικό και γεμάτο καταιγιστική δράση trailer της επερχόμενης ταινίας του DCEU, υπό τη σκηνοθεσία της Patty Jenkins, είναι πλέον στη διάθεση μας. 
    Αφού προβλήθηκε στα MTV Movie Awards, η Warner Bros. το δημοσίευσε και στο διαδίκτυο και πραγματικά είναι uber πορωτικό! 

    Παρόλο που ξεκινάει πάλι από την παιδική ηλικία της Diana και περνάει από την awkward φάση της προσαρμογής της στον κόσμο των ανδρών, αυτή τη φορά αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο να ξύλο που πρόκειται να ρίξει η πριγκίπισσα στα πεδία της μάχης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς επίσης φιγουράρει και παραπάνω τον Chris Pine ως Steve Trevor.

    Αν περιμένετε όμως να δείτε κανα στιγμιότυπο με τον Άρη, το θεό του πολέμου και κύριο antagonist της ταινίας, θα απογοητευτείτε -αν και έχουμε και σκηνή που συμπεριλαμβάνει τον David Thewlis
    Πηγαίνετε καλύτερα να δείτε τον συχωρεμένο Kevin Tod Smith ως Άρη στον Ηρακλή και τη Ζήνα! 
    Ωστόσο το βίντεο δε θα σας απογοητεύσει.

    Στον ομότιτλο ρόλο η Gal Gadot, που επανέρχεται από το Batman vs. Superman: Dawn of Justice με όλη της την ομορφιά και το badass-ιλίκι. 
    Όπως προαναφέραμε, πρωταγωνιστούν επίσης ο Chris Pine και ο David Thewlis, καθώς επίσης και οι Connie Nielsen, Robin Wright, Danny Huston, Lucy Davis, Elena Anaya, Said Taghmaoui και Ewen Bremner

    Η ταινία Wonden Woman θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες μία εβδομάδα αργότερα από την κανονική της έναρξη, στις 8 Ιουνίου.

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.
    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wonder Woman trailer: Τελευταία ματιά πριν τη κυκλοφορία της Αμαζόνας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top