F Στα σκαριά το sequel του The Man from U.N.C.L.E.; - FilmBoy Στα σκαριά το sequel του The Man from U.N.C.L.E.; - FilmBoy
  • Latest News

    Στα σκαριά το sequel του The Man from U.N.C.L.E.;


    Η κατασκοπική κωμική περιπέτεια The Man from U.N.C.L.E. του Guy Ritchie είναι ένα χαρακτηριστικότατο δείγμα mid-budget ταινίας που ενώ είχε όλα τα εχέγγυα για να τα πάει καλύτερα, δε τα κατάφερε. 

    Ήταν αρκετά καλή ώστε να προσφέρει ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό δίωρο, όμως εμπορικά απέτυχε να βρει το κοινό της ώστε να καλύψει τα έξοδά της, με αποτέλεσμα το ταμείο στο τέλος να βγαίνει μείον και μάλιστα αρκετά.

    Τα χρόνια πέρασαν, η ταινία ξεχάστηκε γρήγορα, με τον σκηνοθέτη της να βρίσκεται και πάλι αυτή τη περίοδο να βολοδέρνει με το King Arthur, το οποίο, ελπίζω να βγω ψεύτης, αλλά βρωμάει ακόμα μία αποτυχία.

    Και να σου ξαφνικά εμφανίζεται ο πρωταγωνιστής της, Armie Hammer, να αποκαλύπτει ότι πρόσφατα μίλησε με τον παραγωγό και συν-σεναριογράφο της ταινίας, Lionel Wigram, “διατάζοντας” τον περιπαικτικά να ξεκινήσει το σενάριο του sequel, απειλώντας τον ότι αν δε το κάνει θα σκίσει τα λάστιχα από τα αυτοκίνητά του!

    Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Wigram του απάντησε “Ξέρεις κάτι; Γ@μ@ το. Θα το κάνω, θα ξεκινήσω να το γράφω!
    Δε ξέρουμε πόση σοβαρότητα έκρυβε ο διάλογος ή αν απλά ήταν λόγια του αέρα, όμως φαίνεται ότι η επιθυμία για ένα sequel τουλάχιστον από αυτούς τους δύο συντελεστές υπάρχει. 
    Να δούμε τι θα πει κι η πεθερά, βλέπε Warner Bros

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στα σκαριά το sequel του The Man from U.N.C.L.E.; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top