F Κοινωνικό-πολιτικό βιογραφικό δράμα ...σύμβολο της πολιτικής Τραμπ, ετοιμάζει ο Ron Howard! - FilmBoy Κοινωνικό-πολιτικό βιογραφικό δράμα ...σύμβολο της πολιτικής Τραμπ, ετοιμάζει ο Ron Howard! - FilmBoy
  • Latest News

    Κοινωνικό-πολιτικό βιογραφικό δράμα ...σύμβολο της πολιτικής Τραμπ, ετοιμάζει ο Ron Howard!


    Οι δυο σερί αποτυχίες των In the Heart of the Sea και Inferno μπορεί να μην έφεραν καμία μεγάλη καταστροφή στη καριέρα του Ron Howard όμως σίγουρα ταρακούνησαν τον διάσημο σκηνοθέτη, ο οποίος φαίνεται ότι ψάχνει πιο προσεκτικά το επόμενό του βήμα.

    Ενώ λοιπόν δεν έχουν ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ποιο θα είναι το επόμενό του φιλμ, το συρτάρι του συνεχίζει να γεμίζει. 
    Σύμφωνα με το Variety, ο Howard εξασφάλισε τα δικαιώματα του coming-of-age βιογραφικού μυθιστορήματος “Hillbilly Elegy” του J.D. Vance, τη κινηματογραφική διασκευή του οποίου σκοπεύει να σκηνοθετήσει.

    Το βιβλίο διηγείται την δύσκολη ζωή του Vance από τα δύσκολα χρόνια της νεότητας και τη καθημερινή μάχη με την επιβίωση, μέχρι την άνοδο και τη καταξίωση, φτάνοντας να είναι σήμερα πολιτικός αναλυτής για το CNN.

    Το Hillbilly Elegy έγινε best-seller κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές, όμως δεν έλειψαν και οι φωνές αντίδρασης που το χαρακτήρισαν ως ένα σύμβολο της πολιτικής Trump, παρότι ο ίδιος επίσημα αρνήθηκε ότι είναι υποστηρικτής του.

    Τη παραγωγή θα αναλάβει ο ίδιος μαζί με τους συχνούς συνεργάτες του, Brian Grazer και Erica Huggins, με τον σεναριογράφο να αναζητείται.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κοινωνικό-πολιτικό βιογραφικό δράμα ...σύμβολο της πολιτικής Τραμπ, ετοιμάζει ο Ron Howard! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top