F Mary and The Witch's Flower trailer: Το νέο μαγευτικό anime από τις στάχτες των studio Ghibli! - FilmBoy Mary and The Witch's Flower trailer: Το νέο μαγευτικό anime από τις στάχτες των studio Ghibli! - FilmBoy
  • Latest News

    Mary and The Witch's Flower trailer: Το νέο μαγευτικό anime από τις στάχτες των studio Ghibli!


    Όντας εδώ και μερικά χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, τα Studio Ghibli έχουν αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα κινηματογραφικά δρώμενα, με τις μαγευτικές ταινίες της εταιρίας να μας λείπουν πραγματικά.

    Μπορεί όμως οι εταιρίες να διαλύονται, όμως ταλέντα δε χάνονται, με τον Yoshiaki Nishimura, έναν εκ των βασικότατων στελεχών των Ghibli να κάνει το επόμενο βήμα, δημιουργώντας τα Studio Ponoc, ευελπιστώντας να βρουν εκεί στέγη οι φανταστικές ιστορίες των Ιαπώνων animators.

    Η πρώτη ταινία των Studio Ponoc λοιπόν είναι γεγονός, και μάλιστα από τα χέρια ενός παλιού μας γνωστού, του Hiromasa Yonebayashi, που μας έχει δώσει τα The Secret World of Arrietty και When Marnie Was There, η οποία τιτλοφορείται Mary and The Witch's Flower.

    Βασισμένη στο παιδικό βιβλίο της Mary Stewart, The Little Broomstick, η ταινία μας διηγείται τη φανταστική ιστορία ενός κοριτσιού που βρίσκει στο δάσος ένα μαγικό σκουπόξυλο, το οποίο την οδηγεί σε ένα Κολέγιο Μαγείας, όπου γρήγορα όμως ανακαλύπτει ότι εκεί διενεργούνται σκοτεινά πειράματα μεταμορφώνοντας τους ανθρώπους σε ζώα και φυλακίζοντας τα σε κλουβιά.

    Το Mary and the Witch's Flower θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία το καλοκαίρι, με τις πιθανότητες να το δούμε στη χώρα μας να είναι δυστυχώς μάλλον λίγες.
    Δείτε τα υπέροχα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mary and The Witch's Flower trailer: Το νέο μαγευτικό anime από τις στάχτες των studio Ghibli! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top