F Message from the King trailer: Ο Chadwick Boseman γίνεται action hero και ζητά εκδίκηση - FilmBoy Message from the King trailer: Ο Chadwick Boseman γίνεται action hero και ζητά εκδίκηση - FilmBoy
  • Latest News

    Message from the King trailer: Ο Chadwick Boseman γίνεται action hero και ζητά εκδίκηση


    Αν δεν αναγνωρίζετε πια τον Chadwick Boseman ως έναν ανερχόμενο σταρ του Hollywood (αφού ως Black Panther στο Captain America: Civil War και ως James Brown στο Get On Up ήταν ελαφρώς …αγνώριστος), θα το κάνετε τώρα, που ηγείται της πρώτης του ταινίας δράσης.

    Στο Message from the King τον Jacob King, έναν άνδρα που φτάνει στο Λος Άντζελες για να βρει την αδελφή του, Bianca, με την οποία έχασε την επαφή του ξαφνικά.
    Ακολουθώντας τα ίχνη της, οδηγείται σε ένα άθλιο δίκτυο εγκληματικότητας και ναρκωτικών, όπου κάποιοι πολύ επικίνδυνοι άνθρωποι (με κορυφαίους τους Alfred Molina και Luke Evans) δεν είναι καθόλου χαρούμενοι που εκείνος ψάχνει να ανακαλύψει τι συνέβη στη Bianca. 

    Ειδικά όταν η Bianca έχει βασανιστεί και δολοφονηθεί από τους ίδιους.
    Αλλά ο King δεν είναι ο τύπος που θα τα παρατήσει εύκολα και η μόνη βοήθεια θα έρθει από τη Kelly (Teresa Palmer).

    Αυτή είναι η νέα ταινία του …χαμένου μετά το εκπληκτικό και σοκαριστικό Calvaire του 2004, Βέλγου σκηνοθέτη Fabrice Du Welz.

    Το Message from the King θα βγει στις Γαλλικές αίθουσες το Μάη, ενώ στην Αμερική ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.
    Γι’αυτό και το trailer που κυκλοφόρησε έχει γαλλικούς υπότιτλους.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Message from the King trailer: Ο Chadwick Boseman γίνεται action hero και ζητά εκδίκηση Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top