F Girlboss trailer: Η Britt Robertson πουλάει ρούχα στη νέα ...girly σειρά του Netflix - FilmBoy Girlboss trailer: Η Britt Robertson πουλάει ρούχα στη νέα ...girly σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Girlboss trailer: Η Britt Robertson πουλάει ρούχα στη νέα ...girly σειρά του Netflix


    Η Britt Robertston αγωνίστηκε για το μέλλον στο Tomorrowland, βρήκε το ρομαντισμό στο The Space Between Us και αγάπησε τα ζώα στο A Dog's Purpose.
    Τώρα ετοιμάζεται να γίνει μια αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας πουλώντας ρούχα, με τον ίδιο τρόπο που στην Αμερική πουλάνε σπίτια.

    Το Girlboss είναι μια νέα σειρά του Netflix και βασίζεται στην αυτοβιογραφία της Sophia Amoruso.
    Αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού, νευρικού κοριτσιού (Britt Robertson), το οποίο χρησιμοποίησε το πάθος της για τη μόδα για να δημιουργήσει μια επιχείρηση πώλησης ενδυμάτων στο eBay, ρούχα που θα βρίσκατε σε κάποιο παλιό κατάστημα και για κάποιο λόγο αξίζουν πολλά περισσότερα από την τιμή τους εκεί.

    Το trailer που κυκλοφόρησε μας δείχνει μια ενδιαφέρουσα ανατροπή όταν η Sophia αναγκάζεται να δημιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα, όταν η δουλειά στο eBay δεν πάει καλά.

    Η σειρά είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τη Britt Robertson.
    Το Girlboss είναι ίσως η σειρά που μπορεί να τη βοηθήσει να γίνει πιο αναγνωρίσιμη σταρ, κάτι που νομίζω της αξίζει.
    Το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τους Ellie Reed, Alfonso McAuley, Johnny Simmons και Dean Norris

    Το Girlboss βγαίνει στο Netflix στις 21 Απριλίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Girlboss trailer: Η Britt Robertson πουλάει ρούχα στη νέα ...girly σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top