F Η Kristen Stewart σε υποβρύχια περιπέτεια καταστροφής! - FilmBoy Η Kristen Stewart σε υποβρύχια περιπέτεια καταστροφής! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Kristen Stewart σε υποβρύχια περιπέτεια καταστροφής!


    Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της (βλέπε Twilight), με την Kristen Stewart να γίνεται από μια εξαιρετικά ταλαντούχα νέα ηθοποιός σε ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα της showbiz.

    Παρόλα αυτά, το ταλέντο που προς στιγμή θάφτηκε κάτω από το βουνό κοπριάς των γκλίτερ βρικολάκων, βρήκε τρόπο και επέζησε, με την 26χρονη ηθοποιό να επιστρέφει δυναμικά στις indie ταινίες δίνοντας μεγάλες ερμηνείες τα τελευταία χρόνια.

    Ενδιαμέσως αυτών, είχε κάνει μια απόπειρα επιστροφής σε πιο mainstream ταινίες με το καταστροφικό Snow White and the Huntsman
    Πέντε χρόνια αργότερα, ετοιμάζεται να ξαναδοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κάτι πιο εμπορικό, αφού όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει το πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία υποβρύχια ταινία καταστροφής!

    Η ταινία είναι τυπικά ακόμα ατιτλοφόρητη αλλά χαρακτηρίζεται ως “Underwater Armageddon” θα είναι ένα big-budget περιπετειώδες θρίλερ με πρωταγωνιστές το πλήρωμα ενός υποβρύχιου ερευνητικού σταθμού που πρέπει να βρει τρόπο να φτάσει στην επιφάνεια μετά από έναν σεισμό που το καταστρέφει.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Brian Duffield (Insurgent, Jane Got a Gun) και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο William Eubank (The Signal).
    Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν άμεσα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Kristen Stewart σε υποβρύχια περιπέτεια καταστροφής! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top