F Guardians of The Galaxy Vo.2 trailer: Νέες αποκαλύψεις για τους ...χαβαλέδες του Διαστήματος! - FilmBoy Guardians of The Galaxy Vo.2 trailer: Νέες αποκαλύψεις για τους ...χαβαλέδες του Διαστήματος! - FilmBoy
  • Latest News

    Guardians of The Galaxy Vo.2 trailer: Νέες αποκαλύψεις για τους ...χαβαλέδες του Διαστήματος!


    Αναμένοντας αύριο την πρεμιέρα του «Logan» στα μέρη μας (για το οποίο ακούγονται διθυραμβικές κριτικές πως συγκαταλέγεται ήδη στις καλύτερες κόμικ ταινίες όλων των εποχών!), συνειδητοποιήσαμε επίσης πως δεν έχουν απομείνει παρά μόνο δύο μήνες και για την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας των Guardians of the Galaxy
    Το καινούριο υλικό ήταν δεδομένο πως κοντοζύγωνε και όπως αναμενόταν οι Walt Disney Pictures και Marvel Studios κυκλοφόρησαν το 3ο, πιο φαντασμαγορικό και επικά διασκεδαστικό trailer, στα πλαίσια της εκπομπής του Jimmy Kimmel, «Jimmy Kimmel Live!«.

    Ύστερα από τα προηγούμενα trailer που είδατε εδώ κι εδώ, το καινούριο είναι σίγουρα το πιο ολοκληρωμένο, γεμάτο και διασκεδαστικό χωρίς και πάλι να αποκαλύπτει πάρα πολλά για την πλοκή, με τον κόσμο των Guardians και το αντίστοιχο πιο διευρυμένο σκέλος της παραγωγής να μας προσφέρει πλέον περισσότερους πλανήτες, φυλές και χρώματα, όντας ταυτόχρονα ένα πιο φωτεινό φιλμ αλλά και πιο darky, με πιο επικές σκηνές δράσης, περισσότερα όπλα, σκάφη και εξωγήινα πλάσματα, μα πάνω απ’ όλα τον ίδιο γαμάτο feel-good χαβαλέ αλλά στο μάξιμουμ, βλέποντας ειδικότερα τον περισσότερο τρελαμένο και φωνακλά Drax ή τον baby-Groot και τα.. jelly beans του, που έκλεβαν την παράσταση. 

    Να μην παραλείψουμε φυσικά πως θα έχουμε ξανά soundtrack-άρα, αν κρίνουμε και από το «The Chain» των Fleetwood Mac.

    Σύμφωνα και με τη σύνοψη της ταινίας:

    «Τοποθετημένο δύο μήνες μετά την πρώτη ταινία, στο «Guardians of The Galaxy Vol. 2» θα δούμε τους φύλακες του γαλαξία να ταξιδεύουν σε όλο το σύμπαν και να προσπαθούν να κρατήσουν την πρωτόγνωρη οικογένεια τους ενωμένη ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν τον Peter Quill/Star-Lord να μάθει περισσότερα σχετικά με την πραγματική καταγωγή του. 
    Παλιοί εχθροί θα γίνουν νέοι σύμμαχοι και αγαπημένοι χαρακτήρες από τα κλασικά κόμικς θα ενισχύσουν τους ήρωες μας καθώς το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel συνεχίζει να επεκτείνεται.»





    Ο James Gunn επιστρέφει και πάλι για τη σκηνοθεσία και το σενάριο, με την βασική ομάδα των Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Bradley Cooper (Rocket Raccoon) και Vin Diesel (baby-Groot) να παραμένει σταθερή. 

    Στο πλευρό τους θα βρεθούν ξανά και θα ενσωματωθούν στην ομάδα, ο Michael Rooker ως Yondu, αρχηγός της συμμορίας των Ravagers που είχε μεγαλώσει τον Peter Quill και εδώ θα είναι πιο κοντά στην κόμικ εμφάνιση του (λοφίου γαρ) και η Karen Gillan, που ως Nebula/υιοθετημένη κόρη του big Marvel villain Thanos έχει αφήσει κάποιες εκκρεμότητες απέναντι στην αδελφή της Gamora ενώ θα επιστρέψουν και οι Glenn Close ως Irani Rael/αρχηγός του διαγαλαξιακού σώματος των Nova Corps και Sean Gunn στο ρόλο του Ravager, Kraglin.

    Το νέο μέλος που ονομάζεται Mantis θα υποδυθεί η Pom Klementieff και όπως γνωρίζουμε από τα κόμικ έχει καταγωγή από τους εξωγήινους Kree που είδαμε και στην πρώτη ταινία, τηλεπαθητικές δυνάμεις, ικανότητα στις πολεμικές τέχνες και μεγάλη κόμικ προϊστορία σε Guardians και Avengers, ενώ από το μέχρι στιγμής οπτικοακουστικό υλικό έχουμε μάθει πως θα είναι ένας πολύ περίεργος και μοναχικός χαρακτήρας και με τις νοητικές δυνάμεις της θα μπορεί να αισθάνεται μέχρι και τα συναισθήματα των υπολοίπων χαρακτήρων.

    Από κει και πέρα θα δείτε και την Elizabeth Debicki ως το κυριολεκτικά… χρυσό κορίτσι Ayesha, πρωθιέρεια του λαού των Sovereign που θα ζητήσει τη βοήθεια των Guardians (...μάλλον θα έχει και ρόλο κακιάς), τον Chris Sullivan ως Taserface a.k.a νέος αρχηγός των ανταρτών Ravagers, τον.. Sylvester Stallone ως μέλος των Nova Corps και φυσικά τον Kurt Russell ως Ego the Living Planet, ο οποίος είναι κυριολεκτικά ένας ολοζώντανος πλανήτης και πατέρας του Peter Quill/Star-Lord που αρχικά θα εμφανιστεί μπροστά στο γιο του με ανθρώπινη μορφή, όπως θα δείτε και στο τέλος του τρέιλερ. 

    Γνωρίζοντας πως πρόκειται για έναν άγριο και κακόβουλο χαρακτήρα με πανίσχυρες δυνάμεις που κινείται στο σύμπαν με καταστροφικές συνέπειες, τότε δεν αποκλείεται να είναι και ο βασικός κακός του «Vol. 2».

    Σε γενικές γραμμές, φαίνεται πως θα έχουμε ένα πολύ πιο βαρβάτο σίκουελ στην προ τριετίας τεράστια εισπρακτική και κριτική έκπληξη της Marvel Studios, πιο μπομπάτο σε δράση αλλά και πολύ πιο συναισθηματικό, που θα εστιάζει τόσο στην ελαττωματική ‘οικογένεια’ των Guardians ως σύνολο αλλά και στις ζωές των εκάστοτε χαρακτήρων και της πορείας ζωής τους, όπως φαίνεται από την εύρεση του πατέρα του Star-Lord ή τη γεμάτη πόνο και μίσος ανταγωνιστική σχέση των Nebula–Gamora. 

    Επίσης αξίζει να τονιστεί, πως στα γενικότερα πλαίσια του ευρύτερου MCU, θα στέκεται πολύ πιο αυτόνομα σαν ταινία σε σχέση με την πρώτη. 
    Να μην περιμένετε δηλαδή γκεστ από Thanos ή/και Infinity Stones υποπλοκές, μέχρι να ξαναδούμε τους Guardians στο «Avengers: Infinity War».

    Η κυκλοφορία του «Guardians of The Galaxy Vo.2» αναμένεται 28/04/2017 για το Ηνωμένο Βασίλειο, 5 Μαϊου για την Αμερική και 4 Μαϊου στα μέρη μας.

    Δείτε ΕΔΩ την εμφάνιση-έκπληξη του Chris Pratt/Star-Lord στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, το Super Bowl και άλλα τηλεοπτικά σποτάκια και τα τελευταία πόστερ και διαφημιστικά μπάνερ της ταινίας.

    Heroes For A Day.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Guardians of The Galaxy Vo.2 trailer: Νέες αποκαλύψεις για τους ...χαβαλέδες του Διαστήματος! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top