F Ducktales trailer: Οι Παπιοπεριπέτειες επιστρέφουν ...με αγνώριστα ανιψάκια! - FilmBoy Ducktales trailer: Οι Παπιοπεριπέτειες επιστρέφουν ...με αγνώριστα ανιψάκια! - FilmBoy
  • Latest News

    Ducktales trailer: Οι Παπιοπεριπέτειες επιστρέφουν ...με αγνώριστα ανιψάκια!


    Εμπνευσμένη από το χαρακτήρα του θείου Scrooge, η Walt Disney Television Animation μας παρουσίασε το 1987 τη θρυλική σειρά Ducktales, που παρά τη σχετικά μικρή διάρκεια ζωής της (4 σεζόν, 100 επεισόδια) μεγάλωσε κυριολεκτικά γενιές και γενιές.

    Είκοσι-επτά χρόνια αργότερα, με μπροστάρη τον Matt Youngberg, τα Ducktales επιστρέφουν, πλήρως ανανεωμένα αλλά πάντα πιστά στις ρίζες τους.
    Η νέα σειρά αποτελεί τυπικά reboot, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε αρκετές κοινές ιστορίες με τη πρωτότυπη, με τη πρώτη σεζόν να αποτελείται από 23 συνολικά επεισόδια, 21 ημίωρα και 2 special ωριαία, ενώ έχει ήδη ανανεωθεί και για δεύτερο κύκλο.

    Όπως μπορούμε να δούμε στο trailer, οπτικά η σειρά έχει αλλάξει αρκετά το ύφος της, και παρότι παραμένει δισδιάστατη, έχει μια πιο χάρτινη και φλατ αισθητική, με το σχεδιασμό των χαρακτήρων να είναι σε γενικές γραμμές ο ίδιος με εξαίρεση τα τρία ανιψάκια που έχουν αποκτήσει ένα αδικαιολόγητα μεγάλο κεφάλι!

    Στις ευχάριστες εκπλήξεις, ο David Tennant θα δανείζει τη φωνή του στον Scrooge McDuck, με τους Danny Pudi (Community), Bobby Moynihan (Inside Out) και Ben Schwartz (House of Lies) να υποδύονται τα ανιψάκια.
    Τα Ducktales θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι στο Disney XD
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ducktales trailer: Οι Παπιοπεριπέτειες επιστρέφουν ...με αγνώριστα ανιψάκια! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top