F Despicable Me 3 trailer: Μετά τον Gru, έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε τον εκκεντρικό αδερφό Dru! - FilmBoy Despicable Me 3 trailer: Μετά τον Gru, έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε τον εκκεντρικό αδερφό Dru! - FilmBoy
  • Latest News

    Despicable Me 3 trailer: Μετά τον Gru, έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε τον εκκεντρικό αδερφό Dru!


    Μετά τα πρωτότυπα The Secret Life of Pets και Sing!, η Illumination Entertainment επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι στα γνωστά λημέρια των αξιαγάπητων υπερ-κακών με το Despicable Me 3.

    Στη νέα ταινία, ο Gru με τη βοήθεια φυσικά των minions και των τριών κοριτσιών του, έρχεται αντιμέτωπος με έναν νέο villain, τον Balthazar Bratt, ένα πρώην child-star που μεγάλωσε και ανέπτυξε μια άρρωστη εμμονή με τον χαρακτήρα τον οποίον υποδυόταν στη τηλεόραση τη δεκαετία του '80.

    Αυτή τη φορά όμως αναμένεται να έχει και έναν αναπάντεχο σύμμαχο, έναν δίδυμο αδερφό με το όνομα Dru, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, ο οποίος είναι λίγο …εκκεντρικός για τα γούστα του!

    Ενώ στο προηγούμενο trailer πήραμε μια πρώτη γεύση από τον Bratt και την 80's ατμόσφαιρα, αυτό επικεντρώνεται στον Dru και στον αδελφικό ανταγωνισμό με τον Gru.

    Το Despicable Me 3 θα δούμε στις 31 Αυγούστου, δυόμιση ολόκληρους μήνες μετά τη παγκόσμια πρεμιέρα του στα μέσα Ιουνίου.
    Δείτε το νέο trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Despicable Me 3 trailer: Μετά τον Gru, έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε τον εκκεντρικό αδερφό Dru! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top