F Blind Spot (Dode Hoek) trailer: Ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ ...από το Βέλγιο! - FilmBoy Blind Spot (Dode Hoek) trailer: Ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ ...από το Βέλγιο! - FilmBoy
  • Latest News

    Blind Spot (Dode Hoek) trailer: Ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ ...από το Βέλγιο!


    Είναι μια χώρα στο μέγεθος της Αλβανίας, έχει πληθυσμό ανάλογο της Ελλάδας αλλά με τελείως μα τελείως διαφορετική νοοτροπία και ιστορία σε σχέση με τις δύο προαναφερόμενες. 

    Όταν αναφέρεις το όνομά του Βελγίου το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι οι σοκολάτες, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, άντε και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που εδρεύει στις Βρυξέλλες. 
    Κινηματογραφικά, αν και έχει βγάλει τους αδερφούς Dardenne, τον Jaco Van Dormael και πιο πρόσφατα τον Felix Van Groeningen και τον ηθοποιό Matthias Schoenaerts, αν ρωτήσεις έναν πιο casual θεατή, τον μόνο Βέλγο που θα γνωρίζει θα είναι πιθανότατα ο Jean-Claude Van Damme

    Αυτό δε σημαίνει ότι η βιομηχανία της είναι ανενεργή, κάθε άλλο, με το Dode Hoek να μοιάζει μια ταινία άξια να παιχτεί στις μεγαλύτερες αίθουσες.
    Η ταινία που μεταφράζεται ως Blind Spot, έχει στο επίκεντρό της τον Jan Verbeeck, αρχηγό του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της Αντβέρπ, έναν ικανό αλλά και αδίστακτο άνδρα, διάσημο για τις επιτυχίες του με το σώμα αλλά ταυτόχρονα και αμφιλεγόμενο λόγω των ρατσιστικών του πεποιθήσεων. 

    Ο Verbeeck αποσύρεται από την υπηρεσία και ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τις επόμενες εκλογές με το ακροδεξιό κόμμα, VPV. 
    Τη τελευταία μέρα του ως αστυνομικός, ηγείται μιας έρευνας που οδηγεί τους άνδρες του στο Σαρλερουά όπου εισβάλουν σε ένα εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών, μια κίνηση που ενεργοποιεί μια σειρά απρόβλεπτων και μοιραίων γεγονότων.

    Κρίνοντας από το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η παραγωγός Eyeworks Film, το Dode Hoek μοιάζει με ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον αστυνομικό θρίλερ με πολιτικές προεκτάσεις, που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις μέσα από τα μάτια ενός τουλάχιστον αμφιλεγόμενου αντι-ήρωα.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Nabil Ben Yadir (Les Barons, La Marche) με τον Peter Van den Begin (King of the Belgians) στο πρωταγωνιστικό ρόλο.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blind Spot (Dode Hoek) trailer: Ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ ...από το Βέλγιο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top