F A Family Man trailer: Ο Gerard Butler παίζει και σε δραματικές ταινίες! - FilmBoy A Family Man trailer: Ο Gerard Butler παίζει και σε δραματικές ταινίες! - FilmBoy
  • Latest News

    A Family Man trailer: Ο Gerard Butler παίζει και σε δραματικές ταινίες!


    Έχουμε δει τον Gerard Butler να σώζει τον Πρόεδρο δύο φορές, να παίζει το Θεό στην αρχαία Αίγυπτο και σύντομα θα τον δούμε να σώζει ολόκληρο το πλανήτη στο Geostorm.

    Κι εκεί που λες ότι αποκλείεται να τον δούμε σε κάτι λιγότερο …ηρωικό και large, έρχεται το trailer του A Family Man, στο οποίο ο Butler παίζει …έναν family man.

    Στο δράμα του Mark Williams, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν η Alison Brie, ο Willem Dafoe και ο Alfred Molina, ο Butler είναι ένας εργασιομανής κυνηγός ταλέντων στο Σικάγο, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα στην εξισορρόπηση της δουλειάς του με την οικογένειά του.
    Μέχρι να αλλάξουν όλα, με άσχημο τρόπο.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Toronto πέρυσι το Σεπτέμβριο (με τον ...άτυχο τίτλο The Headhunter's Calling!), θα βγει στην Αμερική στις 28 Ιουλίου αλλά εμείς στην Ελλάδα θα το δούμε λίγο νωρίτερα, στις 13 Ιουλίου.
    Το trailer που κυκλοφόρησε, όπως όλα τα δραματικά trailer δυστυχώς, δείχνει περισσότερα από όσα πρέπει.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Family Man trailer: Ο Gerard Butler παίζει και σε δραματικές ταινίες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top