F My Entire High School Sinking into the Sea trailer: Μια νεανική κωμωδία βγαλμένη από τετράδιο καλλιτεχνικών! - FilmBoy My Entire High School Sinking into the Sea trailer: Μια νεανική κωμωδία βγαλμένη από τετράδιο καλλιτεχνικών! - FilmBoy
  • Latest News

    My Entire High School Sinking into the Sea trailer: Μια νεανική κωμωδία βγαλμένη από τετράδιο καλλιτεχνικών!


    Με τους κολοσσούς του animation να έχουν ανεβάσει τη τεχνική αρτιότητα των ταινιών του σε δυσθεώρητα ύψη, αρκετοί είναι οι μικροί ανεξάρτητοι δημιουργοί που έχουν ξεπηδήσει τα τελευταία χρόνια και θέλοντας να ξεχωρίσουν, ανακαλύπτουν νέους φτηνούς και πρωτότυπους τρόπους για να παρουσιάσουν την animated δημιουργία τους.

    Σε αυτή τη κατηγορία πέφτει και ο Dash Shaw, ένας Αμερικάνος καρτουνίστας, γνωστός από το graphic novel Bottomless Belly Button, που αφού τέσταρε τις δυνατότητές του με το Seraph, ένα animation μικρού μήκους πριν λίγα χρόνια που έτυχε αρκετά θερμής υποδοχής, φέτος επιστρέφει με τη πρώτη ολοκληρωμένη ταινία του, My Entire High School Sinking into the Sea.

    Πρωταγωνιστές είναι δύο μαθητές του Tides High School, ο Dash και ο Assaf, η φιλία των οποίων κλυδωνίζεται όταν ανάμεσά τους μπαίνει η Verti. 
    Αυτό όμως μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αφού ξαφνικά το σχολείο τους βυθίζεται!

    Η ταινία μοιάζει βγαλμένη από τετράδιο μαθητή καλλιτεχνικών, με έντονη τη χρήση μαρκαδόρου και ελάχιστο animation, ύφος που άλλοι μπορεί να βρουν ενδιαφέρον αλλά άλλοι απλά φτηνό και πρόχειρο.

    Τις φωνές τους στους ήρωες δανείζουν οι Jason Schwartzman, Lena Dunham, Reggie Watts, Maya Rudolph και Susan Sarandon.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: My Entire High School Sinking into the Sea trailer: Μια νεανική κωμωδία βγαλμένη από τετράδιο καλλιτεχνικών! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top