F Η Disney ετοιμάζει το live-action remake της Mulan ...το ίδιο και η Sony! - FilmBoy Η Disney ετοιμάζει το live-action remake της Mulan ...το ίδιο και η Sony! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Disney ετοιμάζει το live-action remake της Mulan ...το ίδιο και η Sony!


    Η ταινία κινουμένων σχεδίων Mulan των Walt Disney Animation Studios έχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου αφού ήρθε στα μέσα της εφηβείας μου, ακριβώς εκείνο το διάστημα που τα αγοράκια το παίζουμε άντρες και σταματούμε να βλέπουμε “μικιμάου”, και μου έδωσε ένα γερό χαστούκι, για να συνειδητοποιήσω πόσο βλάκας ήμουν.

    Πάντα υπήρξε από τα underdogs της εταιρίας, αφού σπάνια συμπεριλαμβανόταν στις κλασσικές ταινίες της, όμως τώρα που η Disney βρίσκεται σε μια τελείως διαφορετική περίοδο, αποφάσισε να τη βγάλει από το συρτάρι και να τη προσθέσει στη λίστα με τα live-action remakes που ετοιμάζει, κάτι που είχε αποπειραθεί να κάνει και στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, όμως τότε το project δεν υλοποιήθηκε.

    Οι Rick Jaffa και Amanda Silver (Rise of the Planet of the Apes, Jurassic World) έγραψαν το τελευταίο draft του σεναρίου, και όπως έγινε τώρα γνωστό, βρέθηκε και ο άνθρωπος που θα καθίσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Αυτός θα είναι η Νεοζηλανδή Niki Caro, που το 2002 μας έδωσε το Οσκαρικό Whale Rider, όμως έκτοτε δεν κατάφερε ανάλογη επιτυχία, με τις πρόσφατες ταινίες της να είναι τα McFarland USA, The Vintner's Luck και North Country, και το προσεχές The Zookeeper's Wife.

    Αυτή δεν είναι η μοναδική ταινία Mulan που βρίσκεται στα σκαριά, με την Sony Pictures να ετοιμάζει τη δική της εκδοχή, έχοντας δώσει μόλις λίγους μήνες πριν, τα ηνία στον Alex Graves (Game of Thrones).
    Όποιος προλάβει…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Disney ετοιμάζει το live-action remake της Mulan ...το ίδιο και η Sony! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top