F Cezanne Et Moi (Ο Σεζάν κι εγώ) trailer: Η δυνατή φιλία του Εμίλ Ζολά με τον Πωλ Σεζάν - FilmBoy Cezanne Et Moi (Ο Σεζάν κι εγώ) trailer: Η δυνατή φιλία του Εμίλ Ζολά με τον Πωλ Σεζάν - FilmBoy
  • Latest News

    Cezanne Et Moi (Ο Σεζάν κι εγώ) trailer: Η δυνατή φιλία του Εμίλ Ζολά με τον Πωλ Σεζάν


    Ένα ενδιαφέρον - για τους Γάλλους αλλά και τους φίλους της τέχνης σε ολόκληρο τον κόσμο – Γαλλικό φιλμ θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ η Magnolia Pictures.
    Η ταινία λέγεται Cezanne Et Moi (Ο Σεζάν κι εγώ), είναι η έκτη σκηνοθετική δουλειά της Danièle Thompson και μοιάζει με ένα καλό δραματικό biopic για τη φιλία δύο σπουδαίων Γάλλων καλλιτεχνών, του ζωγράφου Πώλ Σεζάν και του συγγραφέα Εμίλ Ζολά.

    Η ταινία αφηγείται τις παράλληλες διαδρομές στις ζωές και τις σταδιοδρομίες του μετα-ιμπρεσιονιστή ζωγράφου Πολ Σεζάν και του μυθιστοριογράφου Εμίλ Ζολά, αρχίζοντας από το σχολείο ως φιλαράκια και καταλήγοντας ως φτασμένοι καλλιτέχνες που εργάζονται στο Παρίσι. 

    Ο Guillaume Gallienne παίζει τον Σεζάν και ο Guillaume Canet τον Ζολά, με το cast να περιλαμβάνει ακόμη τους Alice Pol, Déborah François, Isabelle Candelier και άλλοι. 

    Η ταινία δεν έπαιξε σε κάποιο φεστιβάλ, αλλά έχει ήδη ανοίξει σε πολλές ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αίθουσες πέρυσι.
    Στην Αμερική θα βγει στις 7 Απριλίου.
    Το trailer που μόλις κυκλοφόρησε έχει αγγλικούς υπότιτλους.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cezanne Et Moi (Ο Σεζάν κι εγώ) trailer: Η δυνατή φιλία του Εμίλ Ζολά με τον Πωλ Σεζάν Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top