F Atomica trailer: Το SyFy φέρνει τους ...Πυρηνικούς πλανήτες στη θεματική του sci-fi - FilmBoy Atomica trailer: Το SyFy φέρνει τους ...Πυρηνικούς πλανήτες στη θεματική του sci-fi - FilmBoy
  • Latest News

    Atomica trailer: Το SyFy φέρνει τους ...Πυρηνικούς πλανήτες στη θεματική του sci-fi


    Το κανάλι Syfy κυκλοφόρησε το trailer μιας ταινίας παραγωγής του, με τίτλο Atomica, το οποίο θα κυκλοφορήσει και στις αίθουσες εκτός από την τηλεόραση.

    Το Atomica εξελίσσεται σε έναν πλανήτη ‘με πυρηνική δύναμη’ στο σύντομο μέλλον, όταν οι επικοινωνίες διακόπτονται και παράξενα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν. 

    Το cast περιλαμβάνει τη Sarah Habel στο πρωταγωνιστικό ρόλο, με τους Tom Sizemore, Dominic Monaghan, Phil Austin και Jennifer Spriggs να συμπληρώνουν, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Dagen Merrill.

    Ένα φουτουριστικό sci-fi με καλή εμφάνιση και αξιόλογα εφέ, αν και η αίσθηση που παίρνεις από το trailer είναι …ένα μεγάλο χάος.
    Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις σύγχυση με τα sci-fi ψυχολογικού τρόμου, και το Atomica το …κατάφερε αυτό από το trailer κιόλας.

    Ας περιμένουμε μέχρι τις 17 Μαρτίου, ίσως να είναι καλό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Atomica trailer: Το SyFy φέρνει τους ...Πυρηνικούς πλανήτες στη θεματική του sci-fi Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top