F Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions trailer: Το sequel του πολυαναμενόμενου manga - FilmBoy Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions trailer: Το sequel του πολυαναμενόμενου manga - FilmBoy
  • Latest News

    Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions trailer: Το sequel του πολυαναμενόμενου manga


    Κοντεύει χρόνος από τότε που κυκλοφόρησε στις ιαπωνικές αίθουσες και τώρα ήρθε η σειρά της Βόρειας Αμερικής να φέρει στους κινηματογράφους της τη νέα ταινία Yu-Gi-Oh!, η οποία θα έχει την επιστροφή των κλασσικών και αγαπημένων χαρακτήρων όπως ο Yugi Muto, ο Joey Wheeler και η παρέα τους -και φυσικά ο Seto Kaiba.

    Αυτός ο Kaiba είναι τόσο μονόχνοτος που γι αυτόν δεν έχει σημασία που ο Yugi και ο Pharaoh έχουν σκουπίσει με τη μάπα του τόσες φορές την αρένα, αρκεί να νικήσει μία φορά μόνο για να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος. 
    Τέλος πάντων…!

    Το καινούριο trailer αυτή τη φορά δεν είναι το αντίστοιχο ιαπωνικό βίντεο, απλώς με αλλαγμένη τη μουσική με αυτήν της original σειράς, το κλασσικό δηλαδή Yu-Gi-Oh! theme. 
    Περιέχει διαλόγους και πολλή δράση, ενώ επιβεβαιώνει πως το αρχικό cast από τη σειρά επιστρέφουν για να δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες. 

    Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα ένα χρόνο μετά από τα γεγονότα του Yu-Gi-Oh! anime, σε αντίθεση με την ιαπωνική βερσιόν, σύμφωνα με την οποία η ταινία λαμβάνει χώρα 6 μήνες μετά τα γεγονότα του Yu-Gi-Oh! manga. 
    Προφανώς αυτό συμβαίνει γιατί η αμερικανική αγορά είναι πιο εξοικειωμένη με το anime στην dub version του. 

    Τώρα πως θα εξηγήσουν τις διαφορές ανάμεσα σε anime και manga (πχ. στο manga ο Kaiba και ο Mokuba δεν είναι παρόντες στην τελετουργική μονομαχία ανάμεσα στον Yugi και τον Pharaoh), μένει μόνο να το δούμε.

    Το Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 27 Ιανουαρίου. 
    Για όσους από εμάς περιμένουν να τη δουν, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε παραπάνω, αφού θα βγει σε home media στα ιαπωνικά στις 8 Μαρτίου. 
    Για αγγλόφωνο home media δεν έχει γίνει λόγος ακόμη. 
    Περισσότερα, το poster και δύο κλιπάκια της ταινίας, στο Heroes for a Day.

    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions trailer: Το sequel του πολυαναμενόμενου manga Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top