F The Nut Job 2 trailer: Σκίουροι σώζουν το πάρκο ...αφού εσύ δεν ασχολείσαι! - FilmBoy The Nut Job 2 trailer: Σκίουροι σώζουν το πάρκο ...αφού εσύ δεν ασχολείσαι! - FilmBoy
  • Latest News

    The Nut Job 2 trailer: Σκίουροι σώζουν το πάρκο ...αφού εσύ δεν ασχολείσαι!


    Το The Nut Job του 2014 ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες οικονομικά ανεξάρτητες ταινίες κινουμένων σχεδίων, αν και στην Ελλάδα όχι), κι έτσι ένα sequel φαινόταν σιγουράκι.

    Το The Nut Job 2: Nutty be Nature συνεχίζει τις περιπέτειες του Κατσούφη του σκίουρου, ένα φευγάτο τρωκτικό με τη φωνή του Will Arnett, ο οποίος τώρα θα πρέπει να οδηγήσει τα άλλα ζωάκια-φίλους του ενάντια σε έναν παχύσαρκο δήμαρχο που σχεδιάζει να μετατρέψει το σπίτι τους σε πάρκο ψυχαγωγίας. 

    Στην original έκδοση, τις φωνές των ζώων κάνουν οι Katherine Heigl, Jackie Chan, Jeff Dunham, Bobby Cannavale, Maya Rudolph και Gabriel Iglesias, ενώ στις φωνές των αηδιαστικών και φιλάργυρων ανθρώπων βρίσκονται οι Bobby Moynihan και Peter Stormare.

    Πέρα από τα κλασικά διδάγματα τέτοιου είδους παιδικών ταινιών (‘Προστατεύστε τη φύση’, ‘Η φύση εκδικείται τους ανθρώπους που δεν τη σέβονται’, ‘Πάντα βάζε τα ζωάκια να χορεύουν, αρέσει’) και τέτοια, το trailer δείχνει αρκετά καλό και ίσως να έχει την ίδια επιτυχία με το πρώτο.

    Ωστόσο, το The Nut Job 2 αργεί, αφού στην Αμερική βγαίνει στις 18 Αυγούστου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Nut Job 2 trailer: Σκίουροι σώζουν το πάρκο ...αφού εσύ δεν ασχολείσαι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top