F The Lost City of Z trailer: Charlie Hunnam και Robert Pattinson είναι οι νέοι ...Indiana Jones! - FilmBoy The Lost City of Z trailer: Charlie Hunnam και Robert Pattinson είναι οι νέοι ...Indiana Jones! - FilmBoy
  • Latest News

    The Lost City of Z trailer: Charlie Hunnam και Robert Pattinson είναι οι νέοι ...Indiana Jones!


    Η προσαρμογή του best-seller του David Grann, The Lost City of Z, βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια, με τα ονόματα των Brad Pitt και Benedict Cumberbatch να έχουν περάσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
    Τελικά αυτός κατέληξε στον Charlie Hunnam (του Crimson Peak και βέβαια του Pacific Rim).

    Η ταινία του James Gray αφηγείται τη συναρπαστική περιπέτεια μερικών εξερευνητών που ταξιδεύουν στον Αμαζόνιο για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο πολιτισμό. 
    Στο cast συμμετέχουν και οι Tom Holland, Sienna Miller και Robert Pattinson (ο οποίος κατέληξε να παίζει ως support cast πίσω από ...τον Hunnam!).

    Πριν λίγες βδομάδες κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser, αλλά σήμερα έχουμε το κανονικό trailer της ταινίας, μαζί με την ανακοίνωση της πρεμιέρας της ταινίας στο φεστιβάλ του Βερολίνου το Φλεβάρη.
    Στις αίθουσες από 14 Απριλίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Lost City of Z trailer: Charlie Hunnam και Robert Pattinson είναι οι νέοι ...Indiana Jones! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top