F Διέρρευσε η λίστα με τους υποψήφιους ηθοποιούς για το Green Lantern Corps - FilmBoy Διέρρευσε η λίστα με τους υποψήφιους ηθοποιούς για το Green Lantern Corps - FilmBoy
  • Latest News

    Διέρρευσε η λίστα με τους υποψήφιους ηθοποιούς για το Green Lantern Corps


    Στα χέρια της ιστοσελίδας The Wrap έφτασε, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι φυσικά, η shortlist που περιέχει τα ονόματα των ηθοποιών που οι Warner Bros. Pictures και DC Entertainment εξετάζουν για τον/τους πρωταγωνιστικό/κους ρόλο/ους της επερχόμενης ταινίας του DC Extended Universe, Green Lantern Corps.

    Σε αυτή βρίσκονται λοιπόν οι Tom Cruise, Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, Bradley Cooper και Joel McHale, ενώ η σελίδα We Got This Covered προσθέτει σε αυτούς και τον James Marsden.

    Παρατηρούμε ότι σε αυτή βρίσκονται ηθοποιοί διάφορων ηλικιών και επιπέδου δημοφιλίας, δείχνοντας (ίσως) ότι αυτοί προορίζονται για περισσότερους από έναν ρόλους.

    Επίσης δε μπορούμε να μη προσέξουμε ότι στη λίστα υπάρχει και ο Ryan Reynolds, ο οποίος υποδύθηκε τον ήρωα στη πρώτη αποτυχημένη ταινία του 2011 και ο Bradley Cooper που υπήρξε υποψήφιος για εκείνη.

    Το Green Lantern Corps, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αποτελέσει την 10η ταινία του DC Extended Universe και υπολογίζεται να μας έρθει το 2020, με τους David S. Goyer (Batman v Superman: Dawn of Justice), Justin Rhodes και Geoff Johns να έχουν αναλάβει να γράψουν το σενάριο, ενώ ο σκηνοθέτης αναζητείται.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Διέρρευσε η λίστα με τους υποψήφιους ηθοποιούς για το Green Lantern Corps Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top