F A Cure for Wellness trailer: Τρόμος στο Spa ...από τον σκηνοθέτη του The Ring! (Updated) - FilmBoy A Cure for Wellness trailer: Τρόμος στο Spa ...από τον σκηνοθέτη του The Ring! (Updated) - FilmBoy
  • Latest News

    A Cure for Wellness trailer: Τρόμος στο Spa ...από τον σκηνοθέτη του The Ring! (Updated)


    Update: Είδαμε το teaser μέσα στο μήνα, αλλά το full trailer του νέου body horror που κυκλοφόρησε είναι τόσο καλό που δεν πρέπει να το χάσετε!

    Από νοσοκομεία μέχρι ψυχιατρικά άσυλα, τα ιατρικά μέρη είναι ένα δημοφιλέστατο σκηνικό για πολλές ταινίες τρόμου, και μάλιστα μερικές από τις πιο επιτυχημένες.
    Αν το σκεφτείς, είναι απόλυτα λογικό, καθώς για να βρίσκεσαι εκεί, κάποιος κακός λόγος θα υπάρχει.
    …Εκτός κι αν εργάζεσαι.

    Επίσης, τα ιατρικά προβλήματα αποτελούν μια διαρκής υπενθύμιση στους ανθρώπους για την αναπόφευκτη θνησιμότητα τους και το γεγονός ότι το σώμα γερνάει και τίποτα δεν μπορείς να κάνεις για αυτό.

    Η νέα ψυχολογική ταινία τρόμου A Cure for Wellness φαίνεται να πατά σε αυτό το γνώριμο έδαφος του …medical horror, αν και το περιβάλλον που εξελίσσεται δεν το συναντάμε καθόλου συχνά: ένα spa!

    Πρόκειται για την νέα ταινία του Gore Verbinski, ο οποίος φαίνεται να αφήνει τα δημοφιλή blockbuster των Πειρατών της Καραϊβικής και επιστρέφει στο είδος για το οποίο τον συμπαθήσαμε εξ αρχής (το The Ring του 2002 είναι από τα καλύτερα remake τρόμου που έχουν γίνει, με τη Σκηνή που Αγαπήσαμε να στοιχειώνει ακόμα το μυαλό των απανταχού horror fans).

    Στο A Cure for Wellness πρωταγωνιστεί ο Dane DeHaan (ο Green Goblin στο Amazing Spider Man 2) μαζί με τον Jason Isaacs, τη Mia Goth, τη Celia Imrie και άλλους.
    Η ταινία θα είναι έτοιμη για να προβληθεί στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου 2017, και το trailer είναι εξαιρετικό.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Cure for Wellness trailer: Τρόμος στο Spa ...από τον σκηνοθέτη του The Ring! (Updated) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top