F Και για το ρόλο της Barbie επιλέχτηκε η …Amy Schumer! - FilmBoy Και για το ρόλο της Barbie επιλέχτηκε η …Amy Schumer! - FilmBoy
  • Latest News

    Και για το ρόλο της Barbie επιλέχτηκε η …Amy Schumer!


    Πριν δύο περίπου χρόνια, η Sony Pictures είναι ανακοινώσει ότι ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα σε live-action μορφή, τη διάσημη κούκλα Barbie
    Αλήθεια είναι ότι, ειδικά για εμάς τα αγοράκια, η είδηση πέρασε και δεν ακούμπησε, όμως πως μπορείς να μείνεις ατάραχος όταν μαθαίνεις ότι για το ρόλο επέλεξαν την Amy Schumer!

    Η Sony είχε προσλάβει τρεις σεναριογράφους για να τις παρουσιάσουν ο καθένας τις ιδέες τους για τη ταινία, με την Hilary Winston (Community) να είναι τελικά η εκλεκτή, σύμφωνα με το σενάριο της οποίας, μια γυναίκα ζει σε έναν κόσμο γεμάτο πανομοιότυπες Barbie μέχρι που συνειδητοποιεί ότι δεν ταιριάζει εκεί. 

    Έτσι αποβάλλεται από αυτό τον τόπο και ταξιδεύει στο πραγματικό κόσμο όπου καταλαβαίνει ότι το να είσαι διαφορετικός δεν είναι πάντα κακό.

    Το σενάριο, που λέγεται ότι είναι εμπνευσμένο από τις κλασσικές κωμωδίες Splash και Big του Tom Hanks, θα αναλάβει να φέρει στη τελική του μορφή η ίδια η Schumer, μαζί με την αδερφή της Kim Caramele.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και για το ρόλο της Barbie επιλέχτηκε η …Amy Schumer! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top