F The Crown trailer: Η ζωή και τα έργα της βασίλισσας Ελισάβετ έρχονται στο Netflix - FilmBoy The Crown trailer: Η ζωή και τα έργα της βασίλισσας Ελισάβετ έρχονται στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Crown trailer: Η ζωή και τα έργα της βασίλισσας Ελισάβετ έρχονται στο Netflix


    Δε ξέρω αν αυτά που ζούμε σήμερα είναι χειρότερα ή καλύτερα, όμως χωρίς να έχω προλάβει τη Βασιλεία στην Ελλάδα, ένα τέτοιο πολίτευμα ηχεί στα αυτιά μου ως μεσαιωνικό και απίστευτο που συνεχίζει να υφίσταται μέχρι και τις μέρες μας.

    Ακόμα πιο απίστευτο μου φαίνεται ότι μια χώρα όπως η Μεγάλη Βρετανία συνεχίζει όχι απλά να το υιοθετεί αλλά και να συμπεριφέρεται σε μια κακομαθημένη γριέντζο και στα μπάσταρδά της σαν …βασιλιάδες (pun intended).

    Όπως και να ‘χει, σε αυτά τα 60+ χρόνια της βασιλείας της, η κάποτε βρετανική αυτοκρατορία πέρασε, όπως και όλη η Ευρώπη άλλωστε, από χίλια κύματα για να φτάσει στη σημερινή της μορφή, με την Ελισάβετ Β΄ να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο ή στο παρασκήνιο των γεγονότων. 

    Την προσωπική ιστορία της βασιλικής οικογένειας μέσα σε αυτά τα 60 χρόνια σκοπεύει να μας διηγηθεί η επική ιστορική σειρά The Crown, μια δημιουργία του Peter Morgan, ενός σεναριογράφου που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη ζωή της Ελισάβετ, αφού πριν λίγα χρόνια μας είχε δώσει και το βραβευμένο με Όσκαρ, The Queen.

    Το The Crown είναι η πιο ακριβή παραγωγή του Netflix και η πρώτη που έχει γυριστεί στην Αγγλία. 
    Η σειρά έχει προγραμματιστεί να έχει συνολική διάρκεια 60 επεισοδίων, με έξι σεζόν δέκα επεισοδίων η κάθε μία. 

    Σίγουρα οι προσδοκίες είναι τεράστιες, και ελπίζουμε να ανταποκριθεί.
    Το cast όπως είναι ευνόητο θα είναι τεράστιο, με πρόσωπα να έρχονται και να φεύγουν όσο προχωρούν τα επεισόδια. 

    Την Ελισάβετ θα υποδύεται η Claire Foy (The Lady in the Van) ενώ ο Matt Smith θα έχει το ρόλο του κολαούζου-βιτρίνα, συγγνώμη του πρίγκηπα Φίλιππου ήθελα να πω. 
    Στη σειρά θα δούμε πολλούς ακόμα ηθοποιούς όπως οι John Lithgow, Vanessa Kirby, Jared Harris, Eileen Atkins και Jeremy Northam
    Ο Stephen Daldry (Trash, The Hours) έχει το ρόλο διευθυντή παραγωγής αλλά και σκηνοθέτη κάποιων από τα επεισόδια.

    Τα πρώτα 10 επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου.
    Είδατε τα δύο trailer νωρίτερα φέτος, αλλά μόλις κυκλοφόρησε το νέο επίσημο και τελευταίο trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Crown trailer: Η ζωή και τα έργα της βασίλισσας Ελισάβετ έρχονται στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top