F Patriots Day trailer: Ο Mark Wahlberg ήταν και στη βομβιστική επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστώνης! - FilmBoy Patriots Day trailer: Ο Mark Wahlberg ήταν και στη βομβιστική επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστώνης! - FilmBoy
  • Latest News

    Patriots Day trailer: Ο Mark Wahlberg ήταν και στη βομβιστική επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστώνης!


    Αφού σκηνοθέτησε ήδη τη μεγαλύτερη θαλάσσια πετρελαιοκηλίδα στην ιστορία της βιομηχανίας πετρελαίου στο Deepwater Horizon, ο Peter Berg είπε να ασχοληθεί και με μια πρόσφατη τρομοκρατική ενέργεια, μια από τις μεγαλύτερες σε αμερικάνικο έδαφος κατά την τελευταία δεκαετία.
    Και πάλι, ήταν ο Mark Wahlberg εκεί...

    Το Patriots Day αφηγείται την ιστορία της έκρηξης στο μαραθώνιο της Βοστώνης, που έλαβε χώρα στις 15 Απριλίου του 2013, σκοτώνοντας 3 αμάχους και τραυματίζοντας άλλους 264. 
    Η ταινία εστιάζει στην ημέρα της επίθεσης και στο ανθρωποκυνηγητό που ακολούθησε. 

    Ο Mark Wahlberg παίζει τον αστυνόμο Tommy Saunders, ο οποίος βοηθάει τους συναδέλφους του κατά την έκρηξη και μένει εκεί μετά τη βομβιστική επίθεση για να βοηθήσει να εντοπισθούν οι δράστες.

    Το cast είναι αρκετά καλό, με Kevin Bacon, John Goodman, J.K. Simmons και την συμπάθειά μου Michelle Monaghan.

    Το Patriots Day θα βγει σε λίγες αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου – προφανώς για να είναι διαθέσιμο για τις υποψηφιότητες… (για ποιες;) – και σε κανονικό κύκλωμα στις 13 Ιανουαρίου 2017.
    Το trailer μόλις βγήκε στη κυκλοφορία.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Patriots Day trailer: Ο Mark Wahlberg ήταν και στη βομβιστική επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστώνης! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top