F Office Christmas Party trailer: Jennifer Aniston και Jason Bateman στο πιο τρελό Χριστουγεννιάτικο πάρτι! - FilmBoy Office Christmas Party trailer: Jennifer Aniston και Jason Bateman στο πιο τρελό Χριστουγεννιάτικο πάρτι! - FilmBoy
  • Latest News

    Office Christmas Party trailer: Jennifer Aniston και Jason Bateman στο πιο τρελό Χριστουγεννιάτικο πάρτι!


    Κάθε χρόνο τέτοια εποχή λέω πως τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή.
    Ένας λόγος είναι και οι εορταστικές ταινίες, οι οποίες αρχίζουν να εμφανίζονται δειλά δειλά από Νοέμβριο.

    Ετοιμαστείτε λοιπόν για το πιο τρελό Χριστουγεννιάτικο πάρτι, το Office Christmas Party, την νέα θεότρελη all-star κωμωδία με το δοκιμασμένο δίδυμο Bateman-Aniston ξανά μαζί.

    Βασικά, η Jennifer Aniston είναι ένα κορυφαίο στέλεχος εταιρείας που φτάνει στο Σικάγο για να κλείσει μια χρεοκοπημένη επιχείρηση …εκτός και αν αυτή η επιχείρηση καταφέρει να κερδίσει έναν μεγάλο πελάτη.
    Ο τρόπος που προσπαθεί να το καταφέρει αυτό είναι να κάνει ένα τεράστιο (μιλάμε για ολόκληρο το Σικάγο ως καλεσμένοι) Χριστουγεννιάτικο πάρτι, το οποίο όμως ξεφεύγει από τα όρια.

    Το σκηνοθετικό δίδυμο Josh Gordon και Will Speck είναι οι ίδιοι που έβαλαν τους Jennifer Aniston και Jason Bateman να …αλλάξουν σπέρμα στο μέτριο The Switch, αλλά εδώ νομίζω έχουν καλύτερο υλικό αλλά και καλύτερο cast.

    Ξεκαρδιστικός ο υποκινητής του πάρτι T.J. Miller και μαζί του η Kate McKinnon, η Jamie Chung, η Olivia Munn, ο Rob Corddry (θα έλειπε;) και ο Courtney B. Vance.

    Δεν ξέρω αν θα είναι καλό, ξέρω όμως ότι θα είναι θεότρελο.
    Το Office Christmas Party βγαίνει στην Αμερική στις 9 Δεκεμβρίου.
    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Office Christmas Party trailer: Jennifer Aniston και Jason Bateman στο πιο τρελό Χριστουγεννιάτικο πάρτι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top