F Barry trailer: Τα κολεγιακά χρόνια του Barrack Obama στο Netflix - FilmBoy Barry trailer: Τα κολεγιακά χρόνια του Barrack Obama στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Barry trailer: Τα κολεγιακά χρόνια του Barrack Obama στο Netflix


    Με τη θητεία του 44ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να απέχει ελάχιστα από το φινάλε του, διάφοροι κινηματογραφικοί παραγωγοί θέλησαν να φωτίσουν τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.

    Πριν λίγους μήνες είδαμε το Southside with You, στο οποίο παρακολουθήσαμε πως ξεκίνησε το love story μεταξύ Barrack και Michelle. 

    Αυτή τη φορά θα πάμε λίγο πιο πίσω, και συγκεκριμένα στα κολεγιακά του χρόνια στο Columbia University όταν ο νεαρός τότε Barry, όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, έμπαινε σε ένα περιβάλλον που μαστιζόταν από εγκληματικότητα και ρατσισμό, με τον ίδιον να πρέπει να ισορροπήσει μεταξύ των κοινωνικών του σχέσεων και της οικογένειάς του.

    Το Barry έγραψε ο συγγραφέας αλλά πρωτοεμφανιζόμενος ως σεναριογράφος Adam Mansbach, ενώ σκηνοθέτησε ο Ινδός Vikram Gandhi, που πριν μερικά χρόνια μας είχε δώσει το ντοκιμαντέρ Kumaré.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Devon Terrell, ενώ δίπλα του θα δούμε τους Anya Taylor-Joy, Jason Mitchell, Ellar Coltrane, Ashley Judd, Jenna Elfman και Famke Janssen.

    Το Barry θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Δεκεμβρίου. 
    Δείτε το trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Barry trailer: Τα κολεγιακά χρόνια του Barrack Obama στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top