F Ο Donnie Yen στο Star Wars: Episode 8; - FilmBoy Ο Donnie Yen στο Star Wars: Episode 8; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Donnie Yen στο Star Wars: Episode 8;


    Μετά την τεράστια επιτυχία των Furious 7, Avengers: Age Of Ultron και Jurassic World στο κινεζικό box office αυτό το καλοκαίρι, το Hollywood βλέπει τη σπουδαιότητα της κινεζικής αγοράς.

    Αρκετές μεγάλες παραγωγές προσπαθούν πλέον να προσελκύσουν κινέζους ηθοποιούς, με την ελπίδα να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους από την Ανατολή.
    Το νέο trend του Hollywood.

    Σε αυτό το κλίμα, η Apple Daily του Χόνγκ Κονγκ ανέφερε χθες ότι ο Donnie Yen έχει υπογράψει για να ενταχθεί στο cast του Star Wars: Episode VIII, και θα βρεθεί στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα για να αρχίσει γυρίσματα.

    Το άρθρο μάλιστα, μιλάει για κοινή εμφάνιση Yen και Harrison Ford, αν και μέχρι τώρα αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.
    Το άρθρο συνεχίζει με τα ονόματα που λέει ότι εξετάστηκαν για τον ρόλο του Yen,  όπως οι Jet Li, Stephen Chow, Tony Leung Chiu Wai, Daniel Wu, Wang Leehom και Chang Chen.

    Κι ενώ η Apple Daily δεν είναι και η πιο αξιόπιστη πηγή – θεωρείται εξπέρ στη δημιουργία ψευδών ειδήσεων, είχε γίνει γνωστό ότι ο Gareth Edwards και το επιτελείο του γυροφέρνει πολλούς Κινέζους ηθοποιούς για ρόλο στο επόμενο Star Wars Anthology: Rogue One που ξεκίνησε γυρίσματα την περασμένη εβδομάδα.

    Θα περιμένουμε να δούμε αν ο Donnie Yen μπει πραγματικά στο σύμπαν του Star Wars.
    Θα είχε ενδιαφέρον…
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Donnie Yen στο Star Wars: Episode 8; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top