F Shortwave trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα ραδιοκύματα! - FilmBoy Shortwave trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα ραδιοκύματα! - FilmBoy
  • Latest News

    Shortwave trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα ραδιοκύματα!


    Ένα από τα λιγότερο διαδεδομένα urban legends που κυκλοφορούν μεταξύ των tech-nerds είναι η προέλευση των βραχέων κυμάτων, με θεωρίες να λένε ότι έρχονται από το διάστημα, ή ακόμα και από κάποια άλλη διάσταση. 
    Με αυτές τις θεωρίες καταπιάνεται το νέο ψυχολογικό θρίλερ Shortwave.

    Ο Josh και η Isabel είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, που μετά το χαμό της κόρης τους, μετακομίζουν σε ένα απομονωμένο ερευνητικό σταθμό με την ελπίδα ότι εκεί θα μπορέσουν να ανακάμψουν και να σώσουν την οικογένειά τους. 

    Μετά από χρόνια δουλειάς, ο Josh μαζί με τον συνεργάτη του, ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες ραδιο-σήμα βραχέος μήκους κύματος, που ίσως απαντάει στα ερωτήματα για την συμπαντική τους προέλευση. 
    Κάτι όμως σε αυτό το σήμα αντηχεί στην Isabel, η οποία αρχίζει να έχει παραισθήσεις και οράματα μακρινών αναμνήσεων. 

    Συνεχίζοντας την έρευνα, οι δύο επιστήμονες φοβούνται ότι κάτι δε πάει καλά με την υγεία της Isabel, ενώ εκείνη φοβάται ότι το σήμα έφερε στο σπίτι τους κάτι μοχθηρό.

    Το Shortwave σηματοδοτεί το feature ντεμπούτο το μικρομηκά Ryan Gregory Phillips, ο οποίος έχει αναλάβει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

    Πρωταγωνιστούν οι Cristobal Tapia Montt, Juanita Ringeling και ο Kyle Davis.
    Το Shortwave έκανε τη περιοδεία του σε πάνω από 20 φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και το πιο γνωστό Sitges, κερδίζοντας κάποια βραβεία και πολύ καλές κριτικές.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shortwave trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα ραδιοκύματα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top