F Movie News: Το manga των Cameron και Rodriguez, ο Frank Grillo την είδε Wheelman και ο Jeremy Irons σε μαύρη κωμωδία - FilmBoy Movie News: Το manga των Cameron και Rodriguez, ο Frank Grillo την είδε Wheelman και ο Jeremy Irons σε μαύρη κωμωδία - FilmBoy
  • Latest News

    Movie News: Το manga των Cameron και Rodriguez, ο Frank Grillo την είδε Wheelman και ο Jeremy Irons σε μαύρη κωμωδία


    - Οι James Cameron και Robert Rodriguez μεταφέρουν manga στη μεγάλη οθόνη
    - Ο Frank Grillo την είδε ...Wheelman
    - Ο Jeremy Irons σε μαύρη κωμωδία


    Στο πρόσωπο της Rosa Salazar (The Scorch Trials) βρήκαν οι James Cameron και Robert Rodriguez, τη πρωταγωνίστρια για τη νέα ταινία Alita: Battle Angel, τη κινηματογραφική διασκευή του διάσημου manga.



    Στο περιπετειώδες θρίλερ The Wheelman θα δούμε να πρωταγωνιστεί ο Frank Grillo (The Purge: Election Year) στο ρόλο ενός οδηγού απόδρασης, ο οποίος μετά από μια προδοσία, βρίσκεται εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του σε ένα κυνηγητό υψηλών ταχυτήτων και με μόνη βοήθεια τη 14χρονη κόρη του. 
    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του πρωτοεμφανιζόμενου Jeremy Rush.



    Τρία χρόνια μετά το Night Train to Lisbon, οι Jeremy Irons και Jack Huston θα ξανασυνεργαστούν σε κάτι τελείως διαφορετικό, τη μαύρη road-trip κωμωδία An Actor Prepares του Steve Clark (Night Has Settled).

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Movie News: Το manga των Cameron και Rodriguez, ο Frank Grillo την είδε Wheelman και ο Jeremy Irons σε μαύρη κωμωδία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top