F 31 trailer: Τα σαδιστικά παιχνίδια του Rob Zombie - FilmBoy 31 trailer: Τα σαδιστικά παιχνίδια του Rob Zombie - FilmBoy
  • Latest News

    31 trailer: Τα σαδιστικά παιχνίδια του Rob Zombie


    Με εξαίρεση τους hardcore horror/gore fans, ο Rob Zombie δικαιολογημένα δεν θεωρείται ούτε ένας επιτυχημένος ούτε ένας καλός σκηνοθέτης. 

    Οι δύο πρώτες του ταινία, τα House of 1000 Corpses και The Devil's Rejects μπορεί να είχαν…κάτι, όμως η συνέχεια ήταν καταστροφική αφού κατακρεούργησε το franchise του Halloween με δύο πολύ κακές ταινίες, ενώ ούτε στη συνέχεια με το The Lords of Salem κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο. 

    Παρ’ όλ’ αυτά συνεχίζει να έχει φανατικούς οπαδούς που τον ακολουθούν, έτσι, κυριολεκτικά με τη βοήθειά τους, αφού χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος του crowdfunding, μας παρουσιάζει το νέο του πόνημα (pun intended), το 31.

    Η πρωτότυπη ιστορία του μας πάει στην ημέρα του Halloween του 1976, όπου μια ομάδα εργαζόμενων σε τσίρκο οργώνουν τη χώρα με το τροχόσπιτό τους, όμως δέχονται επίθεση από αγνώστους. 

    Οι πέντε που επιβιώνουν, απάγονται και οδηγούνται σε μια μεγάλη αποθήκη που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να λάβει χώρα ένα σαδιστικό παιχνίδι με όνομα 31. 
    Ο σκοπός του απλός, να επιβιώσουν για 12 ώρες ενώ ένα μάτσο δολοφόνοι προσπαθούν να τους πιάσουν, και θα αφεθούν ελεύθεροι.

    Πρωταγωνιστούν οι Meg Foster, Sheri Moon Zombie, Jeff Daniel Phillips, Lawrence Hilton-Jacobs, Kevin Jackson, Richard Brake, Lew Temple, Jane Carr, Judy Geeson και ο Malcolm McDowell.

    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο περασμένο φεστιβάλ του Sundance, όπου δε κέρδισε και τις καλύτερες κριτικές.
    Δείτε το νέο trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 31 trailer: Τα σαδιστικά παιχνίδια του Rob Zombie Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top