F Sing trailer: Το talent show των ζώων! - FilmBoy Sing trailer: Το talent show των ζώων! - FilmBoy
  • Latest News

    Sing trailer: Το talent show των ζώων!


    Update: Μόλις κυκλοφόρησε ένα τετράλεπτο (!) trailer για την νέα animation ταινία που θα δούμε τα Χριστούγεννα.

    Επιβεβαιώνεται πλέον με τον πιο πανηγυρικό τρόπο ότι φέτος τα animation θα έχουν ΟΛΑ πρωταγωνιστές ζωάκια, και ειδικά κατοικίδια.

    Θυμηθείτε, φέτος περιμένουμε το Storks με τους πελαργούς και τα μωρά τους, το Secret Life of Petsμε villain ένα λαγουδάκι, το Zootopia, έναν φανταστικό κόσμο από ζώα κάθε είδους και μεγέθους, φυσικά το Ice Age 5 με τη παρέα του …ακόμα και τη σειρά του HBO με τίτλο Animals.

    Η λίστα δεν φαίνεται να σταματάει εδώ, καθώς μόλις κυκλοφόρησε ένα ξεκαρδιστικό trailer του νέου animation της Illumination Entertainment που έχει τίτλο Sing …αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να λέγεται Zootopia 2.

    Ναι, πρόκειται για άλλο ένα σύμπαν που σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και κατοικείται αποκλειστικά από ζώα, με τη διαφορά ότι στο Sing όλο το ζωικό βασίλειο θέλει να πάρει μέρος στο αντίστοιχο American Idol, που διοργανώνεται από ένα κοάλα!

    Αν λοιπόν δεν είστε σαν τον αδερφό μου, που περιμένει να πάρει έγκριση από τον μπαμπά για να δει την ακατάλληλη version του Deadpool (θα την πάρει σύντομα), απολαύστε διάφορα είδη χαριτωμένων ζώων να τραγουδάνε και να χορεύουν ‘…πάνω από 86 τραγούδια’, όπως μας λέει η σύνοψη, παίρνοντας μέρος στις γελοίες audition.

    Το Sing ανοίγει στις 21 Δεκεμβρίου.
    Αργεί ακόμα…

    FilmGirl.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sing trailer: Το talent show των ζώων! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top