F Ο Bill Murray γίνεται παραχαράκτης στο The King of Counterfeit του σκηνοθέτη του Wild Things - FilmBoy Ο Bill Murray γίνεται παραχαράκτης στο The King of Counterfeit του σκηνοθέτη του Wild Things - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Bill Murray γίνεται παραχαράκτης στο The King of Counterfeit του σκηνοθέτη του Wild Things


    Αν σας έλεγα τον τίτλο Wild Things, είμαι σίγουρος ότι τα τρία πρώτα πράγματα που θα θυμόσασταν από το trash ερωτικό θρίλερ του 1998 θα ήταν η επική έξοδος της Denise Richards από τη πισίνα, το τρίο μεταξύ Dillon-Campbell-Richards και…ο Bill Murray στο απολαυστικό ρόλο του μπαγαπόντη δικηγόρου.

    Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα λοιπόν και είκοσι-τρία μετά το Mad Dog and Glory, ο διάσημος ηθοποιός θα ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη John McNaughton στο The King of Counterfeit.

    Δυο νεαροί παραχαράκτες και ένας διεφθαρμένος δικηγόρος (μαντέψτε ποιος!) που λειτουργεί ως μέντοράς τους, γίνονται πλούσιοι τυπώνοντας χρήματα, όμως η αστυνομία είναι το μικρότερο από τα προβλήματά τους όταν ένα άλλος “συνάδελφος” τους εντοπίζει και τους βάζει στο στόχαστρο.

    Το σενάριο έχει γράψει κάποιος James Sclafani και συμπρωταγωνιστούν οι Josh Hutcherson και Linda Cardellini.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Bill Murray γίνεται παραχαράκτης στο The King of Counterfeit του σκηνοθέτη του Wild Things Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top