F Pete s Dragon trailer: Το αγόρι και ο δράκος της Disney - FilmBoy Pete s Dragon trailer: Το αγόρι και ο δράκος της Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Pete s Dragon trailer: Το αγόρι και ο δράκος της Disney


    Η περσινή κινηματογραφική σεζόν άρχισε εντυπωσιακά για τους αιθουσάρχες με τα Μυαλά που Κουβαλάς (εγώ ήμουν 2μιση χρονών τότε και δεν το πολύ-κατάλαβα …με τις φωνές στο κεφάλι μας κλπ) και τα Minions (τα οποία θα μείνουν στην ιστορία γιατί ήταν η πρώτη ταινία που είδα σε σινεμά στη ζωή μου), οπότε να περιμένετε πολλά παιδικά και φέτος από Αύγουστο.

    Ένα από αυτά θα είναι το Pete’s Dragon της Disney (δεν είναι animation αλλά απευθύνεται σε παιδιά), που βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 1977, πάλι της Disney, η οποία είχε και 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

    Το μοντέρνο Pete’s Dragon σκηνοθετεί ο David Lowery του Ain’t Them Bodies Saints και εξελίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του '70 ή στις αρχές της δεκαετίας του '80 – δηλαδή πολύ κοντά στα χρόνια της πρώτης ταινίας.

    Επί χρόνια, ο ξυλοκόπος κύριος Meacham (Robert Redford) ενθουσίαζε τα παιδιά της τοπικής κοινωνίας με τις ιστορίες του για έναν άγριο δράκο που βρίσκεται βαθιά μέσα στο δάσος. 

    Για την κόρη του, Grace (Bryce Dallas Howard), η οποία εργάζεται ως δασοφύλακας, αυτές οι ιστορίες είναι απλά παραμύθια …μέχρι που συναντά τον Pete (Oakes Fegley). 

    Ο Pete είναι ένα μυστηριώδες 10-χρονο αγόρι, χωρίς οικογένεια και σπίτι, που ισχυρίζεται ότι ζούσε μόνο του στο δάσος με ένα γιγαντιαίο, πράσινο δράκο που ονομάζεται Elliott. 
    Και από τις περιγραφές του, ο Elliott μοιάζει αντυπωσιακά με το δράκο από τις ιστορίες του κ. Meacham. 

    Το cast συμπληρώνουν η Oona Laurence, ο Wes Bentley και ο Karl Urban.
    Το Pete’s Dragon θα βγει στις αίθουσες στις 12 Αυγούστου (στην Ελλάδα από 11).
    Δείτε το trailer.

    FilmBoy Jr.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pete s Dragon trailer: Το αγόρι και ο δράκος της Disney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top