F Mechanic: Resurrection trailer: Και ο Jason Statham μπορεί να σκαρφαλώσει - FilmBoy Mechanic: Resurrection trailer: Και ο Jason Statham μπορεί να σκαρφαλώσει - FilmBoy
  • Latest News

    Mechanic: Resurrection trailer: Και ο Jason Statham μπορεί να σκαρφαλώσει


    Πίσω στις αρχές του 2011, ο Jason Statham πρωταγωνίστησε στο The Mechanic, το remake του κλασικού φιλμ του 1972 με πρωταγωνιστή τον Charles Bronson (θυμηθείτε τα Remake Originals του FilmBoy).

    Τώρα ο Statham επιστρέφει σε ένα sequel του remake, με το trailer να δείχνει ότι πλέον ο ηθοποιός πάει στα σύγχρονα μέσα καταδίωξης και δράσης …εμφανώς επηρεασμένος από τη δόξα του Tom Cruise στα Mission Impossible.

    Ο Arthur Bishop (Jason Statham) επιστρέφει ως ‘Μηχανικός’, όταν οι παράνομες ενέργειες μιας πονηρής αλλά όμορφης γυναίκας (Jessica Alba) τον αναγκάζουν να επιστρέψει στη ζωή που άφησε πίσω του.

    Η ζωή του βρίσκεται και πάλι σε κίνδυνο, καθώς ο ίδιος πρέπει να ολοκληρώσει μια λίστα δολοφονιών με τους πιο επικίνδυνους άνδρες στον κόσμο.

    Στο ρόλο του κακού ο Tommy Lee Jones, μαζί με τη Michelle Yeoh, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Γερμανός  Dennis Gansel.

    Το Mechanic: Resurrection θα βγει στους κινηματογράφους στις 26 Αυγούστου.
    Το trailer είναι εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mechanic: Resurrection trailer: Και ο Jason Statham μπορεί να σκαρφαλώσει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top