F Louder Than Bombs trailer: Ο Jesse Eisenberg πενθεί κι επιστρέφει στα indies - FilmBoy Louder Than Bombs trailer: Ο Jesse Eisenberg πενθεί κι επιστρέφει στα indies - FilmBoy
  • Latest News

    Louder Than Bombs trailer: Ο Jesse Eisenberg πενθεί κι επιστρέφει στα indies


    Με την ανάθεση του ρόλου του Lex Luthor στον Jesse Eisenberg στο επερχόμενο Batman vs. Superman: Dawn of Justice, πολλοί θεώρησαν ότι ο Αμερικανός ηθοποιός θα ξεχάσει τα πιο ήσυχα indies από τα οποία προέρχεται και στα οποία έχτισε μια σπουδαία καριέρα.

    Το Louder Than Bombs, μια ταινία έντονης θλίψης και αγάπης από τον Νορβηγό σκηνοθέτη Joachim Trier που θα βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής δύο εβδομάδες μετά το big budget superhero movie, θα επαναφέρει τον Eisenberg σε γνώριμα μονοπάτια.

    Υποδύεται τον Jonah, τον ενήλικο γιο μιας πολεμικής φωτογράφου (που παίζεται από την Isabelle Huppert), η οποία πέθανε δύο χρόνια νωρίτερα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. 

    Κάνοντας μια αναδρομή στο έργο της μητέρας του, ο Jonah επιστρέφει στο σπίτι του πατέρα του (Gabriel Byrne) και του έφηβου αδελφού του (Devin Druid). 
    Οι τρεις άνδρες παλεύουν με την απώλεια και τις έντονες σχέσεις μεταξύ τους, ενώ παράλληλα ασχολούνται με τις πραγματικές συνθήκες γύρω από το θάνατο της.

    Το Louder Than Bombs είναι ένα βαρύ δράμα εξιλέωσης και θλίψης, που φυσικά δεν απευθύνεται σε πολλούς.
    Κυκλοφορεί στις 8 Απριλίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Louder Than Bombs trailer: Ο Jesse Eisenberg πενθεί κι επιστρέφει στα indies Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top