F Hush trailer: Ένα ...μοναχικό θρίλερ από τον δημιουργό του Oculus - FilmBoy Hush trailer: Ένα ...μοναχικό θρίλερ από τον δημιουργό του Oculus - FilmBoy
  • Latest News

    Hush trailer: Ένα ...μοναχικό θρίλερ από τον δημιουργό του Oculus


    Η τελευταία ταινία τρόμου του Mike Flanagan ήταν το Oculus το 2014, το οποίο δεν ήταν καθόλου κακό, αν και εμένα μου άρεσε περισσότερο το προηγούμενο από τον ίδιο σκηνοθέτη, το Absentia το 2011.

    Όσοι ανυπομονούσαν να δουν την επόμενη δουλειά του δεν θα περιμένουν άλλο, αφού το Hush προβάλλεται αυτή τη στιγμή στο SXSW, ενώ το Netflix θα το έχει διαθέσιμο για όλους μας από 8 Απριλίου.

    Και με την ημερομηνία αυτή να είναι πολύ κοντά, το Netflix προχώρησε στη κυκλοφορία ενός επίσημου trailer.

    Μετά από ένα ατύχημα που είχε ως έφηβη και της στέρησε την ακοή, η ενήλικη συγγραφέας πια Maddie Young ζει μια ζωή απομόνωσης. 
    Τώρα ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο της σε ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι πλέον μόνη της και ότι πρόκειται να γίνει θύμα ενός μασκοφόρου δολοφόνου.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Kate Siegel (Oculus) ως Maddie μαζί με τον John Gallagher Jr. (Jonah Hex), τον οποίο θα δούμε σύντομα και στο 10 Cloverfield Lane.

    Το Hush έγραψε ο ίδιος ο Mike Flanagan μαζί με την Kate Siegel.
    Δείτε το trailer και πείτε μας τη γνώμη σας.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hush trailer: Ένα ...μοναχικό θρίλερ από τον δημιουργό του Oculus Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top