F Ποιον χαρακτήρα θα παίξει ο Stallone στο Guardians of the Galaxy Vol. 2; - FilmBoy Ποιον χαρακτήρα θα παίξει ο Stallone στο Guardians of the Galaxy Vol. 2; - FilmBoy
  • Latest News

    Ποιον χαρακτήρα θα παίξει ο Stallone στο Guardians of the Galaxy Vol. 2;


    Τη περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε μια φήμη ότι ο Sylvester Stallone μπορεί να έχει ένα ρόλο στο Guardians of the Galaxy Vol. 2.

    Ο ηθοποιός εντοπίστηκε στο ίδιο ξενοδοχείο που διαμένει το cast και το συνεργείο του sequel της Marvel Studios, ενώ έφυγε από το ξενοδοχείο με το αυτοκίνητο που μεταφέρει τους ηθοποιούς στο σετ γυρισμάτων.

    Τώρα εμφανίστηκαν κάποια νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του Stallone, αν και υπάρχουν αντιφατικές πληροφορίες για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

    Το Superhero Hype λοιπόν έγραψε ότι η γκαρνταρόμπα του Stallone στα γυρίσματα περιείχε μια στολή που έμοιαζε πολύ με τον Δικαστή Dredd, τον χαρακτήρα που έπαιξε το 1995. 

    Φυσικά, αυτό φαίνεται απίθανο αφού ο Δικαστής Dredd δεν είναι χαρακτήρας των Marvel Comics
    Αλλά η περιγραφή πονήρεψε κάποιους, και τους έβαλε στο μυαλό ότι ίσως ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Stallone στο Guardians of the Galaxy 2 είναι κάποιος από τη Nova Corps, την διαγαλαξιακή στρατιωτικο/αστυνομική δύναμη που εμφανίζεται συχνά στα κόμικ της Marvel.

    Δείτε πώς μοιάζουν και πώς θα μπορούσε να ξεγελαστεί κάποιος, ειδικά αν αυτός δεν είναι και απόλυτα εξοικειωμένος με το κόμικ.




    Ωστόσο, μια πιο πρόσφατη αναφορά από το Heroic Hollywood έχει διαφορετικές πληροφορίες για το ρόλο του Stallone στην ταινία. 
    Οι δικές τους πηγές λένε ότι ο Stallone παίζει έναν Ravager (Αφανιστή), στο πλάι του Tommy Flanagan που μπήκε πρόσφατα στο cast.

    Αλλά οι Ravagers, η διαστρική ομάδα κλεφτών, λαθρεμπόρων και πειρατών ...δεν είναι της DC;

    Άλλοι πάλι λένε ότι και οι δύο εκδοχές …είναι σωστές.
    Δηλαδή, ότι ο Stallone παίζει ένα μέλος της Nova Corps που δουλεύει ως μυστικός και παρεισδύει ως μέλος στους Ravagers.

    Αυτό που μάλλον επιβεβαιώνεται ανεπίσημα είναι ότι όντως ο Stallone έχει ένα ρόλο στο Guardians of the Galaxy Vol. 2, το οποίο αναμένεται στις 5 Μαίου 2017.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ποιον χαρακτήρα θα παίξει ο Stallone στο Guardians of the Galaxy Vol. 2; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top