F God is not Dead 2 trailer: Ο Θεός δεν πέθανε ...και θα το αποδείξουμε στο δικαστήριο! - FilmBoy God is not Dead 2 trailer: Ο Θεός δεν πέθανε ...και θα το αποδείξουμε στο δικαστήριο! - FilmBoy
  • Latest News

    God is not Dead 2 trailer: Ο Θεός δεν πέθανε ...και θα το αποδείξουμε στο δικαστήριο!


    Είναι δεδομένο πως οι ταινίες χριστιανικής αναζήτησης και πίστης …δεν είναι για τους Έλληνες.
    Δεν είμαστε το κοινό στο οποίο απευθύνονται. 

    Αλλά έρχεται Πάσχα και ίσως να πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία σε μια …άλλου είδους ‘χριστιανική’ ταινία, πιο ανάλαφρη, που εξελίσσεται στο σήμερα και που …πρόκειται για sequel!

    Αλλά το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του God’s Not Dead 2 είναι το εξής:  Είναι μια ταινία στην οποία οι ‘κακοί’ εμφανίζονται να αναζητούν τη λογική και τη ψυχραιμία.
    Πότε το είδατε αυτό ξανά σε χριστιανικής πίστης ταινία;

    Το πρώτο God’s Not Dead το 2014 (σε σκηνοθεσία Harold Cronk όπως και το sequel) ασχολήθηκε με την αντιπαράθεση ενός νεαρού φοιτητή με τον φιλελεύθερων πεποιθήσεων καθηγητή του.

    Η συνέχεια είναι πλήρως αποσυνδεδεμένη από αυτό, με μια δασκάλα (που την υποδύεται η Melissa Joan Hart) που κηρύττει κατά λάθος στην τάξη και βρίσκεται αναγκασμένη να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στην …’διαβολική Ομάδα Πολιτικών Ελευθεριών στο δικαστήριο.

    Μαζί της ο Jesse Metcalfe, ο David A.R. White, ο Ray Wise και η Robin Givens.
    Το αστείο είναι ότι η ταινία ανοίγει στην Αμερική την Πρωταπριλιά.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: God is not Dead 2 trailer: Ο Θεός δεν πέθανε ...και θα το αποδείξουμε στο δικαστήριο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top