F Florence Foster Jenkins trailer: Η Meryl Streep τραγουδάει άσχημα ...πολύ άσχημα! - FilmBoy Florence Foster Jenkins trailer: Η Meryl Streep τραγουδάει άσχημα ...πολύ άσχημα! - FilmBoy
  • Latest News

    Florence Foster Jenkins trailer: Η Meryl Streep τραγουδάει άσχημα ...πολύ άσχημα!


    Η Meryl Streep μπορεί και θέλει να κάνει τα πάντα.
    Έχει κάνει κωμωδία και δράμα, έπαιξε μάγισσες και ροκ σταρ (εντάξει, αυτό το τελευταίο στο Ricky and the Flash ας μην το έκανε) και επιζήσας του Ολοκαυτώματος, μέχρι και τη Margaret Thatcher έχει παίξει.
    Γι’αυτό εξάλλου ήταν υποψήφια για Όσκαρ 19 φορές (!) και κέρδισε τα τρία.

    Αυτό που δεν μπορεί να κάνει αποδεδειγμένα όμως, όπως βλέπουμε στο trailer του Florence Foster Jenkins, είναι να τραγουδήσει.

    Θα μου πείτε, τραγούδησε εξαιρετικά στο Mamma Mia! και στο Into the Woods.
    Ο χαρακτήρας της όμως στη νέα ταινία του Stephen Frears, διαθέτει μια αδυσώπητα κακή φωνή.

    Παρόλα αυτά, η Florence Foster Jenkins (πραγματικό πρόσωπο που έζησε στις αρχές του 1900, μια ερασιτέχνης κακόφωνη που ρεζιλευόταν εξ αιτίας της φάλτσας και χωρίς καθόλου ρυθμό φωνή της) δεν θα αφήσει ένα μικρό πράγμα όπως η έλλειψη ταλέντου να την κρατήσει μακρυά από μια καριέρα ως τραγουδίστρια της όπερας.

    Κι αυτό χάρη στον αφοσιωμένο μάνατζερ της St. Clair Bayfield (ένας γηρασμένος Hugh Grant), και φυσικά χάρη στην παντελής άγνοιας της για το πόσο άσχημα τραγουδάει.

    Το Florence Foster Jenkins ανοίγει στη Βρετανία στις 6 Μάη, αλλά η Paramount δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία στις Η.Π.Α.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Florence Foster Jenkins trailer: Η Meryl Streep τραγουδάει άσχημα ...πολύ άσχημα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top