F Captain America Civil War trailer: Εσύ με ποια πλευρά είσαι; - FilmBoy Captain America Civil War trailer: Εσύ με ποια πλευρά είσαι; - FilmBoy
  • Latest News

    Captain America Civil War trailer: Εσύ με ποια πλευρά είσαι;


    Update: Δύο μήνες πριν τη κυκλοφορία της 3ης πιο αναμενόμενης superhero ταινίας της χρονιάς, το Captain America: Civil War, η Marvel αποφάσισε να μας αποκαλύψει με ποια πλευρά θα πολεμήσει ο ...Spider-Man με ένα νέο trailer!

    Μία από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες της Marvel τα τελευταία χρόνια είναι ο Εμφύλιος Πόλεμος, και λειτουργεί καλύτερα στο δρόμο του Captain America, όπου οι υπερήρωες διαλύουν την ομάδα τους και παίρνουν θέση ενάντια στον άλλο, όταν αναγκάζονται να παραδώσουν τις εξουσίες τους στην κυβέρνηση. 

    Η πίστη του Cap στον Bucky ‘Winter Soldier’ Barnes (Sebastian Stan) φαίνεται να είναι μέρος του προβλήματος, στρέφοντας τον υπ 'αριθμόν ένα ήρωα της Αμερικής (…και αγαπημένο του FilmBoy Jr.) εναντίον του Tony Stark (Robert Downey Jr.), του Thunderbolt Ross (William Hurt) και άλλων.

    Στη πλευρά του Steve Rogers (Chris Evans) φαίνεται να είναι ο Falcon (Anthony Mackie), η Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) και ο Hawkeye (Jeremy Renner).

    Το πρώτο trailer μας δίνει επίσης μια πρώτη ματιά στον Μαύρο Πάνθηρα (Chadwick Boseman) που εμφανίζεται για να εξοντώσει τον War Machine (Don Cheadle). 

    Προφανώς, το επόμενο trailer του Captain America: Civil War θα επικεντρωθεί σε εκείνους που παρατάσσονται δίπλα στον Iron Man στην υπεράσπιση μάλλον της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένης και της Black Widow (Scarlett Johansson), την οποία βλέπουμε στιγμιαία στο πρώτο.

    Το πολυαναμενόμενο Captain America: Civil War σκηνοθέτησαν οι Anthony και Joe Russo και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου 2016.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Captain America Civil War trailer: Εσύ με ποια πλευρά είσαι; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top