F Vice Principals trailer: Ο Danny McBride στο νέο Community! - FilmBoy Vice Principals trailer: Ο Danny McBride στο νέο Community! - FilmBoy
  • Latest News

    Vice Principals trailer: Ο Danny McBride στο νέο Community!


    Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Eastbound & Down με πρωταγωνιστή τον Danny McBride τελείωσε μετά από τέσσερις σεζόν το 2013.
    Τρία χρόνια μετά, ο Αμερικανός κωμικός επιστρέφει στην τηλεόραση το καλοκαίρι (και πάλι στο HBO) με την καινούργια κωμική σειρά Vice Principals

    Ο McBride μαζί με τον Walton Goggins είναι δύο υποδιευθυντές στο Lincoln High, που δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο από το να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον.

    Οι δύο υποδιευθυντές προκαλούν το απόλυτο χάος στο σχολείο, με τους μαθητές να παρακολουθούν εμβρόντητοι και τους συνδρομητές του HBO να ετοιμάζονται για άλλο ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι.

    Παίζουν ακόμη η Georgia King ως καθηγήτρια Αγγλικών, η Busy Philipps ως πρώην σύζυγος του χαρακτήρα του Mcbride, ο Shea Whigham ως ο νέος σύζυγός της, η Kimberly Hebert Gregory ως η διευθύντρια του σχολείου και ο Sheaun McKinney ως εργαζόμενος στη καφετέρια του σχολείου.

    Αυτό μοιάζει σαν ένα πιο χοντροκομμένο και πιο ξεσαλωτικό Community, οπότε θα του ρίξουμε μια ματιά …τον Ιούλιο όταν και θα ξεκινήσει στο HBO.
    Δείτε το trailer και θα καταλάβετε γιατί.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Vice Principals trailer: Ο Danny McBride στο νέο Community! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top