F Pete s Dragon trailer: Η Disney θα κάνει remake όλες τις παλιές ταινίες της - FilmBoy Pete s Dragon trailer: Η Disney θα κάνει remake όλες τις παλιές ταινίες της - FilmBoy
  • Latest News

    Pete s Dragon trailer: Η Disney θα κάνει remake όλες τις παλιές ταινίες της


    Τα τελευταία χρόνια, η Disney ξεψαχνίζει τον παλιό της κατάλογο και, με τη βοήθεια της τεχνολογίας της 21th Century Fox ανακατασκευάζει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, σε live-action ταινίες.
    Και προς τιμήν της, καταφέρνει να κάνει τις διασκευές αυτές να μην φαίνονται σαν αρπαχτές.

    Την Άνοιξη έρχεται The Jungle Book και το Alice Through the Looking Glass (το sequel του Alice in Wonderland) και αργότερα αυτό το καλοκαίρι έρχεται το Pete’s Dragon.

    Ο …Δράκος του Πητ είναι ένα remake της ταινίας του 1977 στη σύγχρονη εποχή, με πρωταγωνιστή τον μικρό Oakes Fegley στον ρόλο του Πητ, ένα μικρό αγόρι στο δάσος που ισχυρίζεται ότι ζει παρέα με ένα γιγαντιαίο πράσινο δράκο. 

    Συμπρωταγωνιστούν οι Robert Redford και Bryce Dallas Howard, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Lowery του καλού Ain’t Them Body Saints.

    Το Pete’s Dragon φτάνει στις αίθουσες της Αμερικής στις 12 Αυγούστου.
    Δείτε το teaser trailer που κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pete s Dragon trailer: Η Disney θα κάνει remake όλες τις παλιές ταινίες της Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top