F Get A Job trailer: Η Anna Kendrick ψάχνει για δουλειά! - FilmBoy Get A Job trailer: Η Anna Kendrick ψάχνει για δουλειά! - FilmBoy
  • Latest News

    Get A Job trailer: Η Anna Kendrick ψάχνει για δουλειά!


    Δύσκολη εποχή για να βρεις δουλειά.
    Από την άλλη, αν είσαι στα 20-κάτι σου, ζεις στην Αμερική κι έχεις γκόμενα την Anna Kendrick …δε γαμιέται, θα το αντέξεις!

    Στη νέα κωμωδία Get A Job, ο Miles Teller και η δε-χορταίνω-να-τη-βλέπω Anna Kendrick είναι ζευγάρι που αγωνίζεται να μπει στην αγορά εργασίας μετά την αποφοίτησή τους από το κολέγιο. 

    Εκείνος βρίσκει τελικά μια δουλειά στο LA Weekly, και μόλις τα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται αισιόδοξα, εκείνη απολύεται.

    Όλα αυτά είναι μέρος μιας κωμωδίας, γιατί στο Hollywood είναι ξεκαρδιστικό όταν η ζωή σου δίνει μια δυνατή κλωτσιά στο πρόσωπο (kick in the face, όπως ακριβώς το λένε οι Αμερικανοί). 

    Το Get A Job δεν δείχνει να έχει κάτι που δεν έχουν όλες οι κωμωδίες με ζευγάρια που χάνουν τις δουλειές τους, ζουν μαζί για να χωρίσουν και να ξαναζήσουν μαζί στο τέλος, και αντιμετωπίζουν τις επιπλοκές που δημιουργούνται μέσα από αυτά.
    Αλλά είπαμε …παίζει η Anna Kendrick!

    Ίσως γι 'αυτό η ταινία του σκηνοθέτη Dylan Kidd καθόταν υπομονετικά στα ράφια των studio από το 2012 που ολοκληρώθηκε, πριν καν οι Kendrick και Teller κάναν τις επιτυχίες Pitch Perfect και Whiplash αντίστοιχα. 

    Τώρα που και οι δύο ηθοποιοί είναι πιο δημοφιλής από ό,τι ήταν πριν από μερικά χρόνια, αυτή τη ταινία θα τη δουν πιθανότατα περισσότερα μάτια από όσα θα την έβλεπαν τότε.

    Ωστόσο, η μεγάλη ποιότητα που υπάρχει στο συμπληρωματικό cast θα μπορούσε να το κάνει μια αξιοπρεπή κωμωδία: Οι Christopher Mintz-Plasse και Nicholas Braun γυροφέρνουν ως συγκάτοικοι του Teller, ενώ και η παρουσία των Bryan Cranston, Alison Brie και Marcia Gay Harden είναι μια ωραία πινελιά.

    Το Get A Job θα βγει στις αίθουσες και σε VoD στις 25 Μαρτίου.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Get A Job trailer: Η Anna Kendrick ψάχνει για δουλειά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top