F Triple 9 trailer: Η Kate Winslet είναι το αφεντικό της Ρώσικης μαφίας! - FilmBoy Triple 9 trailer: Η Kate Winslet είναι το αφεντικό της Ρώσικης μαφίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Triple 9 trailer: Η Kate Winslet είναι το αφεντικό της Ρώσικης μαφίας!


    Το Triple 9 φαίνεται να είναι άλλο ένα action θρίλερ από αυτά που βλέπουμε κατά δεκάδες σε μια χρονιά – και σπάνια εξελίσσεται σε ταινιάρες όπως το Training Day ή το Inside Man.

    Ο Casey Affleck παίζει έναν πρωτάρη αστυνομικό που εντάσσεται σε μια ομάδα βρώμικων μπάτσων, που εκβιάζονται από τη ρώσικη μαφία για να κάνουν μια ληστεία.

    Κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν, κάποιοι σίγουρα θα πεθάνουν, ενώ από το trailer δεν πολυκαταλαβαίνεις ποιος είναι ο καλός …αν υπάρχει.

    Δεν υπάρχει τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί …ψέματα, την αγνώριστη Kate Winslet ντυμένη στα κόκκινα (!) ως τη Ρωσίδα αφεντικό της μαφίας (!!) δεν πίστευα ποτέ πως θα έβλεπα.

    Γενικά με το cast που έχει το Triple 9 δεν το ξεπετάς εύκολα: Chiwetel Ejiofor, Woody Harrelson, Aaron Paul, Teresa Palmer, Clifton Collins Jr, Anthony Mackie και την Wonder Woman Gal Gadot σε μια σέξι σκηνή.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο John Hillcoat, ο σκηνοθέτης του Lawless και του εξαιρετικού The Road.

    Η ταινία κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 19 Φεβρουαρίου, εποχή που στην Αμερική τουλάχιστον, δεν την λες και πολύ ποιοτική από πλευράς καλών ταινιών, οπότε μια χαρά θα τους έρθει.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.

    Μα …είναι σίγουρα η Kate Winslet αυτή;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Triple 9 trailer: Η Kate Winslet είναι το αφεντικό της Ρώσικης μαφίας! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top