F The Girlfriend Experience trailer: Η Riley Keough στη σέξι σειρά του Steven Soderbergh - FilmBoy The Girlfriend Experience trailer: Η Riley Keough στη σέξι σειρά του Steven Soderbergh - FilmBoy
  • Latest News

    The Girlfriend Experience trailer: Η Riley Keough στη σέξι σειρά του Steven Soderbergh


    Πριν 7 χρόνια, ο Steven Soderbergh τάραξε τον κόσμο του κινηματογράφου δουλεύοντας με την πορνοστάρ Sasha Grey για το πειραματικό δράμα The Girlfriend Experience.

    Η ταινία ακολουθούσε τη ζωή ενός call girl που κινούνταν από πελάτη σε πελάτη στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια των ημερών που προηγήθηκαν των προεδρικών εκλογών της Αμερικής του 2008. 

    Τώρα ο Soderbergh πηγαίνει την ιστορία αυτή στο δίκτυο Starz με τη μορφή μίνι σειράς με τον ίδιο τίτλο.

    Πρωταγωνιστεί η Riley Keough ως Christine Reade, μια δευτεροετής φοιτήτρια στη νομική σχολή του Σικάγο και νέα ασκούμενη στη διάσημη εταιρεία Kirkland & Allen. 

    Το μέλλον της είναι υποσχόμενο στον τομέα της, αλλά εκείνη αρχίζει να ενδιαφέρεται για σεξουαλικές σχέσεις επί πληρωμή – και μιλάμε για πολύ υψηλή πληρωμή.
    Και όπως όλοι ξέρουμε, αυτή η part time job της αποδεικνύεται πιο επικερδής από το να δουλεύει για το νόμο.

    Σε αυτές τις θεματικές, όλα εξαρτώνται από το σεξαπίλ της πρωταγωνίστριας.
    Το μοντέλο και ηθοποιός Riley Keough δεν είναι χτεσινή, αφού εδώ και πέντε χρόνια έχει παίξει πολλούς αν και όχι τόσο σημαντικούς ρόλους.

    Πρόσφατα βρέθηκε στην ομάδα της Furiosa στο Mad Max: Fury Road και πρωταγωνίστησε στο ανεξάρτητο δράμα Dixieland (θυμηθείτε το trailer), αλλά λίγο πιο παλιά συμμετείχε στο θρίλερ Kiss of the Damned, στο πρώτο Magic Mike και στο The Runaways, ενώ καλό ρόλο είχε στο θρίλερ The Good Doctor

    Σέξι πάντως, την είδαμε μόνο στο Magic Mike …και λίγο στο Mad Max: Fury Road (αν σου αρέσουν …τα σκονισμένα).

    Η σειρά The Girlfriend Experience ξεκινά στις 10 Απριλίου στο Starz και κάθε ένα από τα 13 επεισόδια έχει διάρκεια 30 λεπτά μόνο, πράγμα ανήκουστο για δραματική σειρά.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Girlfriend Experience trailer: Η Riley Keough στη σέξι σειρά του Steven Soderbergh Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top